Пустушка транзисторів і конденсаторів розв'язки

C

chang830

Guest
Привіт, Ми завжди додати фіктивний транзисторів для пристроїв, які мають потребу в гарному matching.I Цікаво, як пов'язати ці фіктивні транзисторів. Пов'язані Dran, джерело, навалювальних, ворота разом, то прив'язані до VDD? Або у зв'язку Dran, джерело, навалювальних, ворота разом, то прив'язані до GND? Або покласти їх плаваючою? Або підключіть їх як конденсатора розв'язки? Завжди підключення їх як розв'язки кришки є якісь ризики? Я був би радий почути ваші поради. Спасибі

Привіт, Connectiing манекена MOS як розв'язка кришка може бути трохи ризиковано, якщо збиток шару SiO2.

Я звичайно підключається до манекен чистим підставі мого чіпа в більшості випадків. Крім того, з'єднання повинно звести до мінімуму паразитні до мого "фактичного" транзисторів. Так, в деяких випадках, манекен підключений до VDD. Шотландський тер'єр

[Цитата = scottieman] Я звичайно підключається до манекен чистим підставі мого чіпа в більшості випадків. Крім того, з'єднання повинно звести до мінімуму паразитні до мого "фактичного" транзисторів. Так, в деяких випадках, манекен підключений до VDD. Скотті [/quote] Привіт Скотті, Спасибо за ответ. Це корисно. Чому манекена підключений до Vdd менше паразитарних до "фактичної" транзистори? Ви elaberate це трохи більше? У багатьох випадках я зіткнувся, манекен Тр пов'язані як розв'язка кришки. Крім ризиків SiO2 заклопотаність пошкодження шару, будь-які інші ризики, як ви думаєте? Спасибі

Привіт Chang830 У разі манекена Tx, S, D, B пов'язані разом, щоб відповідне кільце охорони. Для pfets, це N-а кран який прив'язується до VDD і Nfets, це підкладки крана, який підключений до Gnd. Я вважаю, що відповіді частина вашого первинного питання. Підключення dummiy Tx як розв'язка кришки також альтернативний варіант. З повагою Brittoo

Я помітив, що для того, щоб мати загальний стік / джерело, "чайників" Викрадення / джерела завжди повинні підключатися до робочої transsitor та ворота повинні підключитися до VDD для PMOS і VSS для NMOS. Це краще, ніж просто місце манекена транзистора в бік, щоб реально працюючий транзистор, не розділяючи джерело / сток

Привіт, в цілому за фіктивний TXR, ми зв'язали всіх терміналах разом і підключені до VDD якщо це PMOS або це пов'язано з VSS, якщо вона NMOS. я зробив не так, як він діє в якості розв'язки кришкою, тому що для будь-якого CAP вимагають двох терміналів, але тут ми пов'язані всі разом я, Є. це один термінал, плз роз'яснити мені.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back