Пустушка План на чіпі

S

sharkies

Guest
Я перебуваю в процесі здачі манекена візерунки на мій чіп чіп містить цифровий смуги ... аналогових смуги і РФ блоки Це передавач в основному .. будь-якому випадку .. Я виключені фіктивні візерунки на всіх аналогових блоків і блоків РФ і в тому числі високої частоти шляху сигналу, таких як сигнал LO, що приходить із зовні чіпа і 2 ГГц вихідний сигнал передавача, який буде проходити з чіпом. Чи існують інші питання, які я повинен врахувати? Манекена охоплює ОУР, але я не ставив манекени між колодки побоюючись, що це викликало б багато паразитної ємності .... Попереджає, що я взяв дати тонн щільності правило помилку в ДРК. Я вважаю, що розчищення всіх ДРК може бути непрактичним, але як багато порушень може бути терпимо? Буде TSMC покласти в манекенів вручну, якщо вірити їй потрібно більше?

Привіт sharkies було б важливо, щоб вказати, який процес вузла ви використовуєте оскільки локальна щільність стає все більш і більш важливо, як стискається функція розміру. Ливарного додадуть "чайників", якщо не вказано інше яких словесних / письмову вимогу на час подачі або шляхом розміщення конкретних шарів ізоляції в дизайн Зазвичай FEOL манекенів є найбільш важливими для виходу. Ми часто ігнорують правила щільності металу без істотний вплив, але ми R & D так ціна за смерть не має значення. У більшості випадків ви можете вказати велике мінімальна відстань між манекенів і конструкція структури звести до мінімуму додаткові паразитної ємності. В ідеалі ви повинні витягти і повторно імітувати.

Ви могли б розглянути питання про вашому "чайників" бути не пов'язаних (або наземної тільки) пристроїв і схемних блоків, якщо це частина очолюваних для виробництва в стислі терміни. Запасне колесо в багажнику, як. Зробіть собі невеликі блоки запчастини, які корисні ворота логіки та незавершених транзисторів, резисторів, шапки і т.д. Розповсюдження їх навколо так що ви можете дістатися до них легко в метал-тільки маска respin. Пустушка-на-манекена-на-манекена чехарду серій ємності, ймовірно, також менше, ніж bondwires. Я не пам'ятаю, останній раз я був щільності чистою. Деякі правила просто смішно в деяких ливарних заводах. Особливо такі речі, як охочих 2% по щільності. Якщо ви хочете сміятися, зробити "тест чіп", що складається з нічого, крім густини заливки і подивитися, якщо це проходить, або на скільки. Якщо щільність заповнення вічка не проходить щільності, ви можете забути про це.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back