Про Timequest аналізатор терміни

T

trupesh.vasoya

Guest
як використовувати timequest часу аналізатор інструмент, будь ласка, хто-небудь може сказати мені про це, будь-який простий метод або зразок для прикладу, що я не можу зрозуміти, про обмеження використовуваних в ній, будь ласка, допоможіть мені .... Спасибі

Ось простий підручник я вважаю, могли б допомогти вам: Спасибі.

Завдяки hairo, його дійсно корисним для мене, але моя реальна проблема, в якому стані ми повинні встановити цю обмежувати в timequest аналізатор терміни і будь-який приклад, де слюсар не підходять дизайн пристрою (FPGA), і ми повинні використовувати timequest для набору, які обмежують .. Почекайте, поки позитивної відповіді .. Спасибі,

слюсар не підходять дизайн пристрою (FPGA), і ми повинні використовувати timequest для набору, які обмежують
Як це можна використовувати тимчасові обмеження використання timequest якщо дизайн не підходить на конкретному пристрої? Я не розумію цього. Якщо дизайн не поміщається на конкретний пристрій FPGA, то просто зміниться в більшу FPGA пристроїв. Спасибі.

Так, ви абсолютно праві, насправді я був трохи заплутався в цій темі так ...., нарешті, я знаю, про timequest аналізатора часу. Дякуємо за допомогу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back