Про Back-потік кінця дизайн

C

cj9404

Guest
Привіт Хлопці,

Я почну працювати на задній частині кузова, попередній я інженер-Вайян кінця дизайн.мало знаємо про фонових дизайн.Значить, повинні ви, хлопці, дайте мені коротко про введення тому потік наприкінці дизайну і використовуваних інструментів.

Велике спасибі

Back-End дизайн на увазі перекладу Front-End проводиться RTL desings в технологію, що залежать від схеми.

Вона починається з синтезом дизайн RTL у воротах рівні схеми.На цьому етапі оптимізації можуть бути внесені в перекладі схеми для задоволення дизайн обмежень, як терміни, площі та потужності.Після того, вентильних схем рівня були підготовлені, вони містяться і розгромили використання клітин із зазначених стандартних бібліотек камері, що відповідає що використовується в синтезі.P & R процес може бути зроблено разом або окремо, то є.Місця одного інструменту і розгромили інший, щоб отримати більш оптимізований, засновану на клітинах дизайн.Нарешті, проекти призначені для статичного часовий аналіз з метою припинити будь-які порушення обмежень, а також схеми рівня моделювання за допомогою Spice двигунів.

Verified схеми потім фізично перевірені для ДРК і ERC, перш ніж виявляються поза для виготовлення.

макет огляду і пристроєм фізики

giggs11 пише:

Back-End дизайн на увазі перекладу Front-End проводиться RTL desings в технологію, що залежать від схеми.Вона починається з синтезом дизайн RTL у воротах рівні схеми.
На цьому етапі оптимізації можуть бути внесені в перекладі схеми для задоволення дизайн обмежень, як .........

Так, back_end дизайн включає в себе тільки P & Р.
Синтез входить в front_end дизайн.Це дає Netlist від back_end інженерів.

Я думаю, спочатку треба навчитися вручну макет.
І зрозумів правила проектування.

Думаю, під час фонового процесу, SDF резервного anotation принципово важливо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back