Про фотодіодному для розробки вимірювач оптичної потужності

T

theenes

Guest
У всякому разі, насправді мій останній проект року полягає в розробці бюджетних вимірювач оптичної потужності ... Чи можу я використовувати фотодіодному в порівнянні з фотодіодом .. Що таке перевагу між ними? Будь-яку пропозицію по фотодіодному я можу використовувати? Будь-яке посилання? якщо я використовую багато режимі волокон оптичного .. як про роз'єми для підключення до фотодіодному .. Будь-яка ідея .. або де я можу послатися на .. і бій довжини хвилі оптичного джерела, хочу сказати про точність вимірювач оптичної потужності .. я можу звузити мої можливості для 850N? якщо я хочу відкрити можливості для 850N, 1310 і 1550 .. це можливо .. Як бій схема дизайну .. це буде складно? будь-яке посилання я можу зробити на ньому .. фотодіодному працює як джерело напруги, а джерело струму у відповідь на падаюче світло в діапазоні довжин хвиль. Вимірювання струму є кращим, оскільки вихідний струм змінюється лінійно з падаючої потужності світла. Вихідна напруга, проте, зміни логарифмічно з падаючою потужності світла .., перш ніж я підключитися до ПОС (побудований в АЦП) .. мені потрібно зробити приймач ланцюга це? І поруч, що мені потрібно для посилення і фільтрації сигналу izzit .. є посилання на схему дизайн?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back