Про сьогоднішній день технологія

R

raghu_836

Guest
PLS сказати Ват є справжній день технологія використовується в процесорах.

Хороше запитання для кожного електроніка
Технологія КМОП-технології
його не BJT
Зараз немає більш BJT в мікросхемах, оскільки MOSFET повністю домінував в інтеграції частини.Тому не варто більше BJT.
і чим всі ми знаємо, що CMOS має статичний споживана потужність дорівнює нулю.
Thats відповіді.

EETimes пару місяці тому говорили про поточні дослідження (IBM Zurich можливо) на молекулярному фліп-флоп ...

Існує потенціал для молекулярних воріт ...

За допомогою цих двох, ви можете створити революційний процесор.Виходячи з розмірів молекули, неймовірно маленькі хвилі операція була б неможлива.

На мій погляд, це технологія на передній край.Шкода, американці, здебільшого не будуть використані в розробці або виробництва продукції, якщо ми повністю перетворити в комунізм, що є.(кінець політичної рекламної ... кожен раз в той час я дійсно говорити на публіці, що я вірю ...)

Identity Ейлера пише:

Шкода, американці, здебільшого не будуть використані в розробці або виробництва продукції, якщо ми повністю перетворити в комунізм, що є.
(кінець політичної рекламної ... кожен раз в той час я дійсно говорити на публіці, що я вірю ...)

newelltech пише:Identity Ейлера пише:

Шкода, американці, здебільшого не будуть використані в розробці або виробництва продукції, якщо ми повністю перетворити в комунізм, що є.
(кінець політичної рекламної ... кожен раз в той час я дійсно говорити на публіці, що я вірю ...)

the_risk_master пише:

Без аргументів тут>>> OK?

the_risk_master пише:

Без аргументів тут>>> OK?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back