Про перельоті

X

xiexi

Guest
Коли підсилювача Деякі транзистори працюють в не-насиченість регіону, а також підсилювач пов'язаний як єдність отримати буфер, коли вхідний малого імпульсу, вихід з'явиться переліт і дзвін, чому це так?Лі запас по фазі скоротити?Якщо це так, то як же низько впливом посилення полюсів і нулів?
Сподіваємося, Ви можете дати мені intruction більш детально, можливо, з використанням 7 транзистора, щоб продемонструвати буде ясніше.Спасибо Вам величезну перевагу.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

хтось сказав, що є відображенням високої частоти хвилі.

Переліт, пов'язані з прем'єром ви маєте в єдності конфігурації.Для PM 63S вище, ніж ви не повинні мати ніяких переліт в добре розроблений підсилювач.Бастос

Я думаю, що запас по фазі не достатньо, ви можете налагоджувати R2 і C1 вирішити проблему

Виміряйте свою запас по фазі використання ділянки Bode!

Я думаю, що ALOS C1 багатьом малим -> С1 ~ 10-50 пФAlos зменшенні C2 допоможе вам.

Може бути, ви не знаєте, що я хотів сказати, коли всі транзистори в насиченні, запас по фазі знаходиться вище 60, але якщо загальна вхідна напруга є занадто низьким, M2 & M3 в ненасиченість, висновок буде викид, моя Господар Дай мені тільки натяк, що для підсилювача зі зворотним зв'язком не може відповідь швидше, але я не можу зловити докладно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back