Про лавинного пробою

?

"

Guest
Чи можна дати мені докладний опис лавинного пробою?
і до розвалу, як робить протилежне volgate упередженість вплинути на струм витоку?чому?

Велике спасибі

Producent gry Assassin's Creed: Unity, firma Ubisoft, wydał czwartą już łatę do gry Assassin's Creed: Unity. Według zapewnień producenta, tym razem ma ona poprawić wydajność i stabilność gry. Ponadto łata ma skorygować również samą rozgrywkę, jak i usunąć problemy z łącznością podczas gry w sieci. Patch jest już dostępny dla użytkowników konsol Pla...

Read more...

Мова йде про лавинної процес розмноження який забезпечує внутрішню вигоду.Вхідний фотон виробляє електронно-доречний пари, які прискорилися в зворотному напрямку під дією електричного поля.Ці перевізники можуть стикатися й іонізацію атомів, створюючи інші електронно-hbole пари.Нижче напруга пробою, лавини, помер після декількох наносекунд.Просторового заряду заряд з'являється і зменшує ефективне електричне поле призводить до зникнення лавини.Puse висота залежить від середньої потужності оптичного випромінювання отримані на діод.вище braekdown напруги електричного поля достатньо високою для подолання ефекту sapce заряд.Привели, лавини, зростає експоненціально, поки обмежуючись опір діода (низької цінного SI сільноточной!). Якщо не згасає струм через діод до своєї detruction шляхом нагріву.
Нижче розбивка, я думаю, що струм витоку зростає із збільшенням зворотної напруги.Див таблиць для більш точної інформації про incraesing швидкістю і абсолютною цінністю.
Я сподіваюся, я буду вас LEP.

Loq пише:

Мова йде про лавинної процес розмноження який забезпечує внутрішню вигоду.
Вхідний фотон виробляє електронно-доречний пари, які прискорилися в зворотному напрямку під дією електричного поля.
Ці перевізники можуть стикатися й іонізацію атомів, створюючи інші електронно-hbole пари.
Нижче напруга пробою, лавини, помер після декількох наносекунд.
Просторового заряду заряд з'являється і зменшує ефективне електричне поле призводить до зникнення лавини.
Puse висота залежить від середньої потужності оптичного випромінювання отримані на діод.
вище braekdown напруги електричного поля достатньо високою для подолання ефекту sapce заряд.
Привели, лавини, зростає експоненціально, поки обмежуючись опір діода (низької цінного SI сільноточной!). Якщо не згасає струм через діод до своєї detruction шляхом нагріву.

Нижче розбивка, я думаю, що струм витоку зростає із збільшенням зворотної напруги.
Див таблиць для більш точної інформації про incraesing швидкістю і абсолютною цінністю.

Я сподіваюся, я буду вас LEP.

Привіт Арсенал,
Вибачте мене, але я не бачу, в чому проблема.Електричного поля залежить від напруги Vgs.Струм витоку до пробою теж.Розбиття відповідає критичне електричне поле зафіксовано, що (включений в процес змін), тому braekdown буде відбуватися за тими ж напругою.Будь ласка, дайте мені знати ...

Привіт Loq,

оскільки ударна іонізація відбувається при écrit, це механізм лавинного пробою, але ще doesn't трапиться ще, і від цієї точки до пробою, струм витоку не експоненціальним напруги зсуву і насправді залежність лінійна!
те, що я хочу знати, чому нинішня ще не експоненціальним напруги зсуву при іонізації вже сталося?

Дякую вам дуже, дуже шкодую, що не поставили велику увагу при вивченні фізики напівпровідників

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back