Про годинник строб

M

mahboobulhaque2004

Guest
Що таке годинник строб помилку?
Яка значимість і воріт в години строб?

перебуваючи в освіті моя перша реакція зробити свій власний Homework, але в той же час я люблю допомагати людям, стрибає помилка викликана стробімпульсов затягується через мережу

так і в години Gata стробування може шансів Gliches в годинник, які, нарешті, подається на фліп-флоп

Годинники стробування є корисним в силу скорочення

агов
Годинники стробування є одним із способів забезпечення контролю сигналу в послідовної системи.
Наприклад, якщо ми хочемо, фліп-флоп для роботи тільки на певний момент часу то годинник, що проходять через це може бути і має ворота з контрольним сигналом, який піде високими тільки в цьому інтервалі часу.
Сказавши це, годинники строб це погана ідея використати (по ряду причин, як затримка представлений і воріт, які ведуть до проблем синхронізації). Є більш елегантний спосіб забезпечити контроль signals.For наприклад, в D-флоп і вхідний сигналу (сигналу D) з контролем сигналу та години нехай приходять до нього ungated.
Надії я роблю собі clear.Please див. текст в Digital Design для більш докладної інформації.Привіт
Tronix
Остання редакція Tronix Фев 08 2007 14:31; редагувалось 1 раз в цілому

Я згоден з Tronix.Годинники стробування є способом контролю Flip Flops через свої термінали годинник.Althogh простий, годинники строб не є доцільним, оскільки воно робить синхронну схему часткового асинхронний.

Радість електроніки пише:

Я згоден з Tronix.
Годинники стробування є способом контролю Flip Flops через свої термінали годинник.
Althogh простий, годинники строб не є доцільним, оскільки воно робить синхронну схему часткового асинхронний.

передавати деякі Digtal комплексного книгах

І воріт потрібні години строб бо U потрібно вирішити тільки тоді, коли годинник ур стробування сигналу Контроль ПО .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back