Професор Массачусетського технологічного інституту ставить своє життя на лінію, щоб показати свою віру в

A

azaz104

Guest
дивитися останні 4 хвилини 11 лекцій на цьому сайті, щоб побачити цей сміливий експеримент, це професор, який відомий своєю методики викладання фізики. http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Physics/8-01Physics-IFall1999/VideoLectures/index.htm , якщо ви переглядаєте лекції цього професора, ви знайдете багато інших цікавих моментів ...

Це неважка проблема, і рішення показує, що період = 2 * Пі * (L / г) ^ 0.5, в якій чітко говориться, що період не залежить від маси. Чому він це зробити? Що робити, якщо трос отримує вільний? Я-то відсутня?

Я думав, що те ж саме себе, але я думаю, що його завзяття і старанність заслуговує аплодувати!

Ви знаєте, багато помруть за те, що вони люблять!

привіт, я в принципі думаю, що багато установ потребують такого роду викладачів, які не тільки навчають, але щось повинні бути в змозі довести це і показати його практичного застосування. Вчителі не просто градуйовані своїми знаннями, але його режим їх зв'язку цих знань для студентів, які повинні бути розглянуті. хай живе викладач ........... щасливі навчання .........

привіт всім я повинен вітати їх за це відданістю, що ще ми можемо зробити, які дають їм більше поваги ..

ті студенти Массачусетського технологічного інституту пощастило з проф.

WTF! Коли я був маленьким хлопчиком ми робили маятник рівнянь в школі тепер вони вчать його в Массачусетському технологічному інституті! Ми також виявили, що період практично не залежить від амплітуди - який я знайшов набагато цікавіше.

Математик, фізик та інженер були даному червоний гумовий м'яч і сказав, щоб знайти об'єм. Математик ретельно виміряні та оцінені діаметром потрійний інтеграл. Фізик заповнений склянку з водою, покласти м'яч у воду, і вимірюється загальною водотоннажністю. Інженер підняв очі моделі і серійний номер в свій червоний гумовий кулю таблиці.

Великий lecturere!. Тобто, як ви повинні любити свою тему> Тобто віра!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back