Протон + прикладну програму, команду PORTC KEYPAD_PORT?

V

vasili35

Guest
Протон + Програма "KEYPAD_PORT = PORTB" команди з клавіатури і працює в PORTB. Але якщо ми повинні докласти клавіатури, команда буде іншим портам .. Я "KEYPAD_PORT = PORTC" робить все змішалося .. але у вас є ідея?

Ваше питання не ясний. Розмістити принципову схему (напр., Proteus DSN), і програма вашого тут.

Завдяки vasili35, я отримав ваш проект, я розгляну пізніше. Будь ласка, будьте терплячі ...

Протон + Програма "KEYPAD_PORT = PORTB" команди з клавіатури і працює в PORTB. Але якщо ми повинні докласти клавіатури, команда буде іншим портам .. Я "KEYPAD_PORT = PORTC" робить все змішалося .. але у вас є ідея?
Тому що PORTB має внутрішні повторень, але PORTC немає. Приєднаний зміна робочого проекту (таблиці пошуку також зміна мною). Удачи. PS: Я використовую Протон ПДС 3.4.0.8 і Proteus v7.7sp2

zuisti спасибі. рекомендації та код працював для мене .. Та проблема вид тяги, я знав це, але не змогли знайти рішення .. Ти врятував мене від використання другого ПОС ви будете використовувати рішення :)...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back