Прості годинник PCM відновлення

D

domble

Guest
Отримав NRZ PCM потік даних, необхідно відновити годинник від нього. PCM даних по радіоканалу. Використання інтеграції і скидання фільтра для відновлення фактичних даних з PCM, тому годинник використовуються для цього час. Використання випрямляча, дзвін фільтр і ФАПЧ працює добре, але ... Швидкість передачі даних може змінюватися приблизно на 10% (повільно, тільки коливання температури). (Відновлені годинник також використовується розшифрування ПІК коригувати свою власну тактову частоту, щоб відповідати швидкості передачі даних, відновити дані насправді вхід через UART). Дзвін (LC) фільтр не може працювати з ними великі відмінності в частоті. Отже, ми пробували різні типи фазових детекторів, які не проти відсутніх ребер (тобто PCM даних). Тепер ми не можемо отримати PLL блокування для у всьому діапазоні частот вхід з допомогою Олександри або hogge фазового детектора, якщо це також дуже чутливі до шуму і джиттера на вхідних даних. Будь-які пропозиції щодо петля типи фільтрів? Активна інтеграція фільтра контуру здається кращим (дозволяє нульовим фазовим зрушенням від детектора hogge), але роблячи це насправді працюють дуже важко. 2 мкс часу небагато, 74HC4046 ГУН. PCM даних з ПІК, «холостий хід» періоди близько 10 біт макс рази. Біт годин безперервно (тобто не змінює фази між байтами TX). Хтось мені крапку в напрямку хороший ресурс? домініон

може бути, це дурна ідея - ви можете автонастройки дзвін фільтра (по варикапів)? І / або може бути, ви можете додати нерухомість частоти збереження вашої схемою, що він буде тримати останніх частота, якщо є звичка бути вхідний фільтр з кільця або інший варіант корд. Це дозволить забезпечити блокування буде там після 10 розрив тривалості біт.

[Цитата = Артем], може бути, це дурна ідея - ви можете автонастройки дзвін фільтра (по варикапів)? [/ Цитата] Не дурна ідея! Напевно, могло, якби задавався питанням про це нам. Але рис мікро б контролювати варикап, налаштовуючи його на пік п.п. вихідної напруги від фільтра. Може бути складним алгоритмом, тому що це було б виробити якусь сторону коригувати варикап (може бути налаштований на будь-якій стороні піку ...). [Цитата = Артем] і / або може бути, ви можете додати нерухомість частоти збереження вашої схемою, що він буде тримати останніх частота, якщо є звичка бути вхідний фільтр з кільця або інший варіант корд. Це дозволить забезпечити блокування буде там після 10 розрив тривалості біт. [/ Цитата] Подумайте дуже повільний відповідь PLL фільтр петлі б зробити це, але, здається, необхідно фаза / частота детектора (я думаю, 2-го типу в 4046 є) щоб хороший діапазон захоплення. Я також цікаво, якщо існують будь-який цифровий / програмного забезпечення методи ... але я думаю, що повинні були б відносно швидко годин. Це легкий по-перше, інша система 2 Мбіт PCM даних (4 рази швидше). домініон

Ви можете використовувати PLL для цього ............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back