Простий передавач Fm

J

JoKKeR

Guest
Привіт! Останнім часом IV зробив дуже простий FM передавач.
fmtrans2.gif
Додаткова інформація:
Так резонансів я зробив цей пост є те, що його роботи погано. Як у см. Є 2 котушки індуктивності і я зробив їх за допомогою проводів, так що їм цілком упевнений, що причина її не працює явно ці котушки індуктивності (mutaded голосом, багато шуму) І Та я не, що я не можу запустити наступного радіо Адже Є ефект, званий "резонанс" Так може хтось порадити мені що-то (як змусити її працювати краще) і як я можу зробити змінної індукторів мій власний, використовуючи простий матеріалів (Моя ставка є те, що погано вирізати маленькі пластикові трубки з ручкою і каламбур, всередині щось ... що-небудь метал?) І якщо у хочу погано я можу взяти ПОС його. Спасибі!

Проста схема FM передавача іграшки дитини. Його антена підключається безпосередньо до контуру тому його зміни частоти в усьому місце, коли-небудь стає поруч з ним або віддаляється. Він не має регулятор напруги тому його частота змінюється напруга батарей стікає. Він не має харчування обійти конденсатор, як і більшість схем на цьому сайті, тому він не може навіть працювати, як і більшість схем на цьому сайті. Він не має попереднього виділення (Посилення ВЧ звуку), як FM-і ТБ-станцій так він буде звучати приглушено на FM-радіо, як ваше стерео з потрійний контроль тон виявилося все шляху вниз. Хтось скаржився на іншому сайті, що схема, як це не спрацювало. Я пояснив, чому він не працює, то зробив це, щоб бачити, якщо я не помиляюся. Це не спрацювало. Так я поліпшив його, і тепер вона чудово працює. Я додав підсилювач РФ, низький регулятор напруги відсіву та попередньо увагу.

Що Audioguru дав достатньо. Я хотів би додати, що не використали будь-якої металу або будь-якого іншого матеріалу (якщо це не потрібно або тобі це зробити) всередині індуктора (тільки для намотування цілей, то видалити його). Тому що вона буде змінюватися індуктивності різко, тому перевізник. і якщо ви використовуєте дроти, які не мають ізоляції або емальовані, то переконаєтеся, що виявляється не стосуються один одного, і, до речі, у вас є, щоб вітер індуктора з низькою індуктивності, для цього виявляється повинні бути рознесені. Ви можете змінювати частоти, даючи більше місця або менш між витками.

Інший простий Fm Tx. Я використовував його withonly 5см голий провід антени і коновки! Схема ЧАСТИНИ список R1, R3 = R2 = 100K 10K R4 = 470 Ом C1, C4 = 470pF C2, C3 = 4.7μF, 16V, електролітичного С5, С6 = 4.7pF C7 = 4-40pF тріммер кришка (опція) L1 = 1μH Q1, Q2 = 2N2222, NPN транзистора мікрофона = електретний мікрофон B1 = 9 Вольт, батарея лужних акумуляторів [/U]

Як зауваження. Жоден зі схеми відображаються насправді FM передавач, всі вони AM передавачів виробляти деякі паразитарні FM. Це може бути однією з причин низької якості. Реальні передавач FM б варактор діод, як модулятор і, можливо, додаткові заходи зі скорочення AM.

Спасибі за відповіді .. UR і і мені дуже допоміг ... І так Є цей ефект, що я погано позиції chane передавача їм втрати сигналу ... і є одна річ, ще ... Якщо їм за допомогою змінних конденсаторів ... І. М. перетворивши його ножем так їм отримувати whistlering (annoing шуму) Наскільки я ні, це повинно бути так .. Адже їм себе дуже поруч з радіо, але погана сторона в тому, що коли їм із цим ножем від то їм починають отримувати же бідних шуму. Я намагався збільшити відстань між передавачем і радіо ... Макс, коли я почув щось було 10 м, але пам'ятаю, що 2 роки тому його, коли я зробив це працює дуже добре (дуже низький рівень шуму)

Генератор транзистор в простій FM передавач варактор діода. Колектор-емітер ємності зміни з модуляцією тому він виробляє високоякісні FM якості. Він також виробляє мало AM FM радіо, але ігнорувати AM. Я налаштовуюсь крихітні конденсатори тріммера моєї FM передавач з пластикової викрутки, що не впливає на ємність, коли вона стосується. Якщо передавач знаходиться поблизу радіо, то, звичайно, ви будете мати акустичного зворотного зв'язку виттям. Зменшіть гучність, або розділити їх. Мій FM передавач перевантажень засмучений вхід моєї дешеві Sony Walkman і радіо так, щоб сигнал з'являється на багатьох місцях по всій диск. Тоді неможливо налаштувати передавач правильно. На щастя, мій дім стерео тюнер не перевантажувати і мій Sony Walkman має "місцевий віддаленому" аттенюатор перемикач.

[Цитата = adeel.sid] Інший простий Fm Tx. Я використовував його withonly 5см голий провід антени і коновки! Схема ЧАСТИНИ список R1, R3 = R2 = 100K 10K R4 = 470 Ом C1, C4 = 470pF C2, C3 = 4.7μF, 16V, електролітичного С5, С6 = 4.7pF C7 = 4-40pF тріммер кришка (опція) L1 = 1μH Q1, Q2 = 2N2222, NPN транзистора мікрофона = електретний мікрофон B1 = 9 Вольт, батарея лужних акумуляторів [/u] [/quote] привіт Adeel. SID зараз у моїй лабораторії я повинен використовувати ту ж схему, що і показали, будь ласка, ви можете показати мені, вихідний сигнал у спецій або othere програмного забезпечення? Я буду дуже вдячні вам ...

Я зробив це дуже давно. Я не є якісь спеції моделювання для цієї схеми.

Як зауваження. Жоден зі схеми відображаються насправді FM передавач, всі вони AM передавачі виробляти деякі паразитарні FM. Це може бути однією з причин низької якості. Реальні передавач FM б варактор діод, як модулятор і, можливо, додаткові заходи зі скорочення AM. -------------------------------------------------- ----------- Я розчарувала з Вашого відома FVM ????? -------------------------------------------------- ----------- Audioguru це дати право explainatioin. 5 ЗІРОК на цей раз для AUDIOGURU] цитата !!!!!!![/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back