Просте запитання Transformer

D

desoky725

Guest
У мене є трансформатор 220 до 12 0 12 і 150 мА, максимальна потужність приводу. Тому мені потрібно знати, що вхідний струм вона буде черпати із джерела Якщо мені потрібно виході всього 10 мА, і якщо я не з'єднує будь-яку річ на виході трансформатора (обрив ланцюга), що є поточним він буде малювати.

Вона буде спиратися струму намагнічування навіть тоді, коли немає навантаження на вторинні. Величина струму залежить від проектування і будівництва трансформаторних і не може бути передбачений без докладні дані про декілька факторів. Найпростіший спосіб дізнатися на практиці, щоб виміряти його.

Припускаючи, ідеальний трансформатор (без втрати в сердечнику, обмотки і т.д.) пам'ятайте, що влада повинна бути збережена (Vin * Iin == * Vout Iout). Так, 10 мА, так як ваш коефіцієнт трансформації становить 220/24 = 9.2, введення поточних складе близько 10/9.2 = 1.1mA

Шановні Баррі HI я чую, що формула знаходиться в ідеальному випадку і ми не можемо це те, що в реальних причин. що ти річ про це? але я думаю, що ми можемо сказати, що ви сказали (приблизно). Що ви думаєте з цього приводу? Завдяки Голдсміт

Ви повинні дивитися на конкретний трансформатор знати, що його характеристики. Якщо вам необхідно знати точну відповідь, ви повинні вибрати трансформатор і макетів вашої схемою. Припускаючи, ідеальний трансформатор, ми розрахували вхідний струм близько 1 міліампер. РЕАЛЬНИЙ трансформаторів, ймовірно, буде відрізнятися, але не сильно відрізняється, вона не збирається малювати 5 ампер! Ви просто намагаєтеся вибрати трансформатор для роботи, або визначити, що вам потрібно їхати існуючих трансформатора? Як саме ви повинні знати, що вхідний струм буде?

Шановні Баррі знову Привіт Я згоден з речами, які ви сказали. але ми можемо виміряти індуктивність первинної і тоді я первинних вхідних напруг = / вхід індуктивності. Я думаю, що це буде з точністю. але те, що ви сказали, вірно (з 20 або 30 відсотків толерантність). З найкращими побажаннями Голдсміт

Iprimary НЕ Вхідна напруга / вхід індуктивності, вона є функцією вторинного струму. Див повідомлення № 3 Баррі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back