Пропозиції щодо розбіжності підсилювача необхідно.

E

EDF

Guest
Хто-прототипу Ку-діапазоні (~ 17GHz) Підсилювачі допомогою пакета HEMT Фета таких як FHC40LG або NE3210S01 і дійсно будуть реалізовані, що "S параметри" передбачив?Я не добивався успіху на 10GHz, але 2 спроби 17GHz принесло пік 14.9GHz ~ 10dB і лише на 3 етапи.Я використав Роджерс RO4003 ПХБ і Сусуму 0.1pF Шапки (0402 розмір).Я не спостерігав помилкових коливань нижче 20GHz.

Indiana Line włoski producent wysokiej klasy kolumn do stereo i kina domowego poszerza linię produktową swojej topowej serii Diva. Wprowadza do sprzedaży kolejne kolumny podłogowe, które noszą miano flagowych: Diva 665. Indiana Line wprowadza do klasy średniej zaawansowane rozwiązania takie jak materiał Curv, użyty to budowy głośnika średniotonoweg...

Read more...

Привіт,

На жаль це не ясно з вашого посту, якщо ви були розроблені 3 етап каскадного підсилювача або 3 етапів ж підсилювач?Якщо пізніше в разі вам слід звернути увагу на відповідність Вашого стадіях, так як каскадне призведе до суми доходів, тільки якщо обидва вхідних та вихідних паросочетанія відмінні (S11 і S22 менш-15dB)

Flyhigh

Спасибо за ответ.Я каскад з 3 етапів ідентичні.Збереження окупилися.Хоча я 1000pF розв'язки ковпачки на каналізацію і не удаваний коливання були видні, після додавання 10uF стоків на посилення стрибок до 30 Дб.Пік, як і раніше знаходиться на більш низькою частотою, але принаймні в мене є шанс на успіх, зараз!

На мій погляд, у вас немає молитви отримувати етилований упаковані FET для роботи в якості підсилювача в групі Ku.Джерело на землю індуктивності тільки внесе стабільність проблема, і майже виключає будь-яку широкосмугове матч.

Я мав удачі з внутрішнім відповідністю підсилювачів, як хітіті HMC441-LM1.

Я підозрюю, якщо б ви могли знайти FET фліп зв'язків м'яча чіпом сітку, у вас може бути шанс.

EDF пише:

Спасибо за ответ.
Я каскад з 3 етапів ідентичні.
Збереження окупилися.
Хоча я 1000pF розв'язки ковпачки на каналізацію і не удаваний коливання були видні, після додавання 10uF стоків на посилення стрибок до 30 Дб.
Пік, як і раніше знаходиться на більш низькою частотою, але принаймні в мене є шанс на успіх, зараз!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back