Проміжні напруги і трансформаторів струму необхідно

M

mirriyaz

Guest
Я перебуваю в необхідності проміжного трансформатора напруги, який перетворює (підвищувальний) напругою від 63В до 120В. Крім того, я вимагаю, трансформатори струму для перетворення знову (підвищувальний) 1-6А струм 20А струму. Я шукав в мережі і зв'язався з компаніями, які дизайні користувальницьких трансформаторів, але все відповіли негативно на мене. Я відчайдушно потребує них для одного з моїх проектів, і я не знаю, де ще я можу знайти ці. Будь ласка, допоможіть мені ....... спасибі заздалегідь.

Активізація напруги від ≈ 60ac до ≈ 120AC не повинно бути проблемою .. Візьміть будь-який мережний трансформатор, який має центральний кран або подвійний первинною обмоткою, підключити 60V AC до 1/2 обмотки і пікапи 120 від 1/2 +1 / 2 обмотки (autortransformer) .. Наскільки Поточний трансформаторів стурбовані, типовий трансформатор струму підвищувального пристрої (по напрузі), яка є те, що потрібно піти у відставку лінії електропередачі поточному .. Якщо вам необхідно активізувати струм вам доведеться конвертувати (напруга х струм) .. Існує немає такої речі, як перетворення струмів без напруги .. З повагою, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back