Промислові Універсальні цифрові входи Схематичне Для MicroC.

S

Sobakava

Guest
Я створення всеосяжного контролю модуля з MCU/RS485/Relays т.д.
Мені потрібна допомога з модулями вводу.Я хотів би інтерфейс
цифрових входів (до 24Volts та пасивної комутатори) для моєї мікроконтролерів.

Перший з них легко optocoupler, але, наскільки я можу зробити цю схему
сумісний з обома типами матеріалів, з тим же контакти?

Я забезпечувати поставки для пасивного swithes.Що є нормою для optoisolating?Я думаю, що потрібно для створення різних електроживлення
вхідний стороні optocoupler.

Ми плануємо використовувати цей модуль в фабрику, і вона має бути надійною, звичайно.

Чекаю ваших ідей ...

Привет

Інше джерело харчування, для допоміжного сигналу, як правило, для використання в таких випадках.
Не забувайте, що навіть якщо ви використовуєте optocouplers, ви тільки розірвати можливих місцях петлі, але все ще є шлях для високочастотних шумів корито справжньою optocouplers.Дизайн вашого вкладу з урахуванням цього.Використання RC snubers, варістор захисту і
т.д. Після optocouplers, і хороші EMI екранування.Крім того, бажано використовувати optocouplers для заходів (між I / O лінії MCU і реле), а напруга живлення на реле котушки з різної потужності suply.Крім того, РЦ snubers на контакти реле рекомендується.Незважаючи на це, ви можете мати проблеми, якщо ви включаєте високих навантажень індуктивності.

Привіт marie65

Будь ласка, поясніть шуми, які проходять через вхідний optocouplers.

і, якщо можливо, дати деякі Sch цієї конструкції.

поки

Через parasit потенціалу Організації optocoupler, висока частота шуму можна було б легко пройти.Наприклад спайки отримують шляхом контактів, коротких імпульсів електромагнітної індукована на дроти
і т.д. звичайно зробили помилку при проектуванні оптом внесок полягає в тому, щоб "забути" про це (як правило, із-за відсутності місця на ПХБ), а не просто додати RC фільтр і затискних діод, після optocoupler.Це дозволить обмежити тривогу струму на введення PIN-коду та захищати від можливого засувку вгору вашого IC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back