Проект: "МАГМА ІНСТРУМЕНТ" Плюс Floorplanning

J

jothi

Guest
привіт всім, Iam ME, student.Here мені потрібно для моєї ідеєю project.Please дати мені ідею. Назва проекту: «Порівняльне дослідження Floorplanning суміжні проблеми в Asic Дизайн" з використанням інструменту МАГМА Мій професор просив мене план виставки та аналіз даної конструкції при розгляді різних питань floorplanning. 1.I повинні план виставки даної конструкції, розглядаючи тільки ОБЛАСТЬ. 2.I повинні план виставки даної конструкції, розглядаючи Швидкість роботи тільки. 3.Likewise я повинна план виставки той же дизайн, розглядаючи різні питання, я не знаю, як почати свій проект і як я йти і як я прийде хто-небудь знає, conclusion.If без коливань, будь ласка, допоможіть me.please ....

jothi, робити домашнє завдання і задати конкретні питання, якщо у вас є сумніви. Dont чекати від нас, щоб зробити Ваш проект для Вас .. в будь-якому випадку подивіться тут для вступних фізичних підручник дизайн від магми http://www.vitalect.com/magma/

Привіт jothi, Ви можете дізнатися основи план виставки, читаючи книгу "Застосування спеціалізованих інтегральних Cirruits" Себастьян Сміт. Напевно, і можна починати з основ, а потім піти на магми інструмент. Rgds, Pinkesh [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 44 секунд: [/ колір] [/ розмір] Привіт jothi, Ви можете дізнатися основи план виставки, читаючи книгу "Застосування спеціалізованих інтегральних Cirruits" Себастьян Сміт . Напевно, і можна починати з основ, а потім піти на магми інструмент. Rgds, Pinkesh

я думаю, у необхідно пройти через деякі алгоритми з saraffzadeh і wong.naturally, і план виставки можна дизайн для високої швидкості, а також для area.when U є проект використання варіантів в магмі стримувати дизайн для мінімальну площу (інструмент повинен використовувати конкретні алгоритми для цього). коли і зробити те ж саме по швидкості інструменту повинні використовувати різні algo.so я б порадив U, щоб взяти зразок дизайну, як якийсь простий процесор, де і досить блоків для досягнення еталоном для Мінімальні технічні області, і максимальна швидкість у specification.then також може принести влада в картину, якщо possible.so ур першим кроком буде, щоб взяти зразок дизайну в інструмент, а потім приступити до аналізу результатів.

Ну тему, що і взяли, здається, буде добре .. але свого роду його не специфічні .. як і можна bringout дослідження папери .. у необхідно мати дизайн л розуму .. як алгоритм якої і може реалізувати на ур підлозі Customed ASIC .. як ASIC для застосування DSP .. Спробуємо змоделювати, що алгоритм з ASIC бібліотеці, що і можна було б дати .. тоді і можна оптимізувати дизайн ур .. що-небудь на зразок оптимізації області та затримки optimzation .. то і є влада оптимізації .. де по і, можливо, компроміси, які неминучі bcomes цікаве .. що-небудь про те, що види .. бути більш конкретними в ур approch на тему .. якщо і пройти через деякі підручники магми зі могли б зрозуміти, як floorplanner робіт .. фізичні жуйку дизайну можна якщо і є FAB лабораторій в Урі університету: D (малоймовірно в Індії) займають sistolic алгоритм і спробувати код, він .. спробуйте використати катапульту наставником графіки .. вона дає і синтезованого ASIC і FPGA код .. ASIC бібліотеки важко отримати, оскільки вони більш комерційні .. більш-менш як IP-ядер. U, можливо, є деякі з магмою інструменти, які ур університет придбав .. Все залежить від того, яка програма ур унів зосереджено на. Сподіваюся, це допоможе з повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back