Проектування мережі для відповідності високим колектором / Drain Zout

A

arebee

Guest
Привіт.

Я проектування налаштованої загальний емітер РФ підсилювача близько 100 МГц.

Яким один матч високої вихідний імпеданс колектора на низькому опорі навантаження?

Я моделювання та колектора опір є досить великий, близько 100 кОм.Як ви підходите до цього сказати 50 Ом навантаження?

Чи потрібно дійсно відповідають перехідні опору в багатоступінчастий підсилювач?Чи буде відображення бути проблемою у відносинах між етапами (на тій же PCB)?

Привіт,
РБ

Щось сталося з вашою моделювання.Ви повинні отримати опору на кілька порядків менше 100 МГц.

Вибачте, я хотів сказати, загальною базою.

(Із загальним емітером і Rs = 50 Ом обійти | Zout | = 400 Ом, а загальна база дає мені | Zout | = 120k Ом)

Проте із загальною базою, шунтуючі ємності таких як CBC (яке повинно бути кілька пФ) слід зменшити опір.У всякому випадку, є класичні LC мереж, які можуть мати значення, перетворити будь-який опір будь-яким іншим опором.Проблема полягає у пропускній здатності.Як тільки ви хочете більш широку смугу пропускання, опір навантаження перетворена в транзисторі сторона буде мати меншу реальну частину.

Чому ви, що працюють на загальній базі?Це добре для стабільності, але погано для посилення.

Так, я був з використанням загальної бази для забезпечення стійкості.Я зробив кілька випробувань і загальною базою, як видається, більш висока, ніж Y21 Каскодний підсилювач але slighly вище Y12.Компроміс скороченням Y21 для зниження Y12 порівнянні із загальним емітером представляється розумним.

Я зробив спробу загальний емітер і раніше, але й стабільність alignability давали мені проблеми, і мені довелося сильно завантажить вхідних та вихідних портів це виправити.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back