Проектування НВЧ підсилювача між 2-5 ГГц

M

mhussainshah

Guest
Привіт всім. Я доручено проектування підсилювача НВЧ між 2-5 ГГц, частота яких повинна бути легко працювати, і як я повинен почати, я маю на увазі, яке програмне забезпечення повинно бути добре для моделювання (Microwave Office буде служити цій меті.). Подякувавши в очікуванні

U можна використовувати збалансований режим, поставити два підсилювача і комбайн їх Ланге oupler /

Чи можете ви прохання розробити збалансований режим, будь ласка, я новачок у цій темі так чекаємо деякі короткі пояснення. Plz

Ланге муфта простору ефективний спосіб отримання широкосмугового 90 градусів муфта. Це використовується, щоб розділити внесок двох підсилювачів driven 90 градусів. Виходи підсумовуються у фазі з ідентичними муфта. Коли два підсилювачі наводяться Таким чином відображених сигналів будуть ізольовані від внеску 90 муфта, (робота її на папері). Це означає, що ви не повинні намагатися широке відповідність смуга для одного підсилювача. Є також шумів і спотворень вигоди для збалансованого підходу підсилювача. Непарні гармоніки і intermods скасувати.

Велике спасибі людині. Це має сенс, і Ви можете, будь ласка, дайте мені знати, яке програмне забезпечення буде краще для моделювання.

Я використовував Microwave Office для дизайну. Я не використовував, що в той час, але я пам'ятаю, будучи Ланге елемент муфти. Я моделюється лінійний відгук тільки з S-параметрів, передбачених заводом-виробником, Avago ATF-34143 транзистора. Ця модель має шуму матчі за вхід. Я робив малошумлячий підсилювач, ці дані розповідає вам, як поглинати шум, який приходить у зворотному порядку від воріт, щоб він не відображає назад на вхід підсилювача і збільшення шуму. Мій проект був від 800 до 2000 МГц і КСВ було

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back