Програмування PIC 16f877a

C

crocklip

Guest
Привіт, я написав код для 16f877a та моделювання програми з PIC Simulator IDE який, здавалося, виходу успішних результатів. Однак, коли я запрограмувати чіп з datman 48uxp універсальний програматор і протестували його я не отримав відповіді на все. Чіп був повністю мертвий! Я спробував знову запасних чіп, тієї ж моделі, але отримав ті ж результати. Я використовую 2.4576MHz кристала і так безліч програмісту XT OSC. режимі. У мене була ця ж проблема для 2weeks зараз і не можу здатися, щоб знайти проблему. Будь-яка допомога від вас, хлопці було б здорово! Спасибі

Ну ..... з даною докази, ніхто не може точно відповісти вам, спробуйте відправити свій схеми. Удачі

Схема б допомогти, але ось те, що я повинен зробити наступне: - перевірити, що чіп запрограмований, читаючи його назад. - Отримати o'scpe і подивитися на ВАТ штифти (W / високий імпеданс зонда). ж вона коливається? - Створити дуже просту програму, яка включає один висновок кожну секунду або близько того. Подивіться на цю шпильку з DVM (або світлодіод). - Переконайтеся, що у вас є влада (+5 В), наземні і MCLR витягнув високою (10K добре). - Крім того, переконайтеся, що ви відключили сторожовий таймер. У мене був проект, який, здавалося мертвим, але постійно через скидання WDT.

завдяки Philba, виявляється, що я didn't тягнути MCLR високою. гріх мені! Тепер все, що потрібно турбуватися про те, помилки в коді!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back