Програмування на С

E

elecTronX

Guest
Hello All,

Я досить новими для програмування ПІК і в даний час з C курс.Мені дуже хотілося б використовувати C , щоб програма ОСТО, а не основний.Тим не менше, я не знаю, як контролювати порти як PicBasic.Або, як контролювати ТРІС.Як би один раз про навчання цієї основної задачі?Чи є сайт або які-небудь книги вгору для передачі, що будь-яка людина може передати для легкого читання і швидкого навчання?Мені цікаво занурення в правому і отримати чистий розуміння того, як запобіжник C з ПІК програмування мікроконтролерів тому, будь ласка, відчути себе бажаним гостем, щоб залишити будь-які рекомендації на вашу думку, мають відношення до теми.

Спасибо всем заранее за теплий прийом і інформативна зворотній зв'язок на мій запит.

Просто використовуйте С для Робіт.HiTech використання або CCS компілятор і MPLAB.C дійсно призначена для дуже великих програм, де пам'ять не є великою проблемою.

Так, ви повинні використовувати C, а не C .
Швидкий, але досить хороший довідковий матеріал для C можна знайти тут:
http://www.cs.bath.ac.uk/ ~ pjw / ПРИМІТКИ / ansi_c /

Приклади цього можна знайти тут:
http://www.microchipc.com/sourcecode/

Antharax

Якщо ви виявите, C більш знайоме вам, тоді можливо ви знайдете корисно дізнатися, об'єктно-орієнтовані методи програмування мовою C.
that contains that info.

Я доклав книгу об'єктно-орієнтованого програмування на С,
яка містить це докладніше.Відносини, mikasi
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Antharax пише:

Швидкий, але досить хороший довідковий матеріал для C можна знайти тут:

http://www.cs.bath.ac.uk/ ~ pjw / ПРИМІТКИ / ansi_c /

Подумайте двічі, перш ніж намагатися об'єктно-орієнтованого програмування на ЕД!
В об'єктно-орієнтованому програмуванні (і в основному з кожним MALLOC ви робите в нормальному C), вам слід виявляти особливу обережність з приводу управління пам'яттю!
Здавалося б, проста у використанні, але при першому пошуку помилок, пов'язаних з виділенням пам'яті (витоки пам'яті, ...), які відбуватимуться під час виконання, може бути вкрай складним для вбудованих систем!

Просто будьте обережні при створенні об'єкта!
Я не думаю, що це щось починати треба з коли ви unexperience програміст.

Antharax

Я беручи до всіх чудові поради, які ви, хлопці були вперед, спасибо вам всем большое!Я сподіваюся, що інші члени також отримають користь від цієї проводки в майбутньому.

Я шукав в книгах зберігає для початківців книги конкретно про фотографію і C або С для початківців - будь-які пропозиції?У вас хлопці, пам'ятайте, що ви прочитали, коли ви починали.Я буду використовувати всю цю інформацію одночасно, як я зростати: сайти, які ви надали, і книга, яка була розміщена теж!Дозвольте мені знати, і я ще раз хочу висловити вдячність за багатство знань і вкрай вдячні.Спасибо
!

Кращий спосіб навчитися це робити.Отримати проект, отримати МКБ для ПОС і написати програму.
Для вирішення проблем, якими ви зустрічаєтеся навчить вас більше, ніж будь-яка книга про Робіт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back