Проблеми Voltage Regulator

D

davyzhu

Guest
Привіт всім,

Я знайшов ці стабілізатори напруги досить часто використовуються в PCB Design:
1) 7805
2) 29502
3) LM317
4) LT1753

Я прочитав цю специфікацію.але я не можу зробити інтуїтивно висновок про їх використання регіоні, і є різниця, наприклад, 12V-> 3.3V ми можемо використовувати або 29502 або LM317; 12V-> 1.5v ми можемо використовувати або 29502 або LT1753, але як же разница?

До речі, а як щодо інших хороших стабілізатори напруги, тому що я новачок в цьому регіоні.

Привіт,

Деві Чжу

Я думаю, ви можете порівняти діапазон вхідної напруги, зміна напруги на виході, шум, характерний PSRR, лінія регулювання, регулювання навантаження і так далі.Ці специфікації.дуже важливі для регулятора напруги.

Привіт Деві:

Показані на Google, LT1753 є імпульсний регулятор, щоб одна велика відмінність від LM317 і 7805.Обидва LM317 (ака LM117) і LM7805 лінійні стабілізатори, які є менш ефективними в порівнянні з перемиканням регуляторів.Однак перемикання регулятори є дорожчими в порівнянні з лінійними регуляторами.

Ще один ключовий фактор продуктивності лінійного регулятора напруги відсіву.З того, що я сказав, регулятори менш 1.2V відсіву називають LDO і ті з набагато меншим відсіву називаються Ultra-LDO або Супер-LDO.

Інші відомі регулятора 78L05 і 431.Їх можна знайти на національному веб-сайту.

Інша проблема, з перемиканням регуляторів є те, що вони, як правило, набагато більше
гучна, ніж їхні колеги лінійної.Тому, якщо шум є розгляд у
дизайн, краще дотримуватися ненажерливих лінійних регуляторів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back