Проблеми з TRISB, TRISA.

F

firesky1982

Guest
Я не можу отримати код для побудови corectly.Ось код:Код:

ORG 0

PowerOn BSF STATUS, RP0; Вибрати файл Банк 1

MOVLW H'00 '

MOVWF TRISB; Встановити всі біти PORTB як виходи (Display Driver)

MOVWF TRISA; Встановити всі біти PORTA як виходи (буде внеском у майбутні версії)

MOVLW B'11010111 '; Вимкніть підтягування PORTB, дільника для TMR0, 1:256 масштабування

MOVWF OPTION_REG

Що ви отримуєте це тільки попередження.ТРІС регістри і варіанту, в одному банку, отже, вам потрібно встановити RP0 в регістрі статусу, перш ніж писати в регістри TRIS OPTION.Ви робите це, але асемблер не досить розумний, і він ще генерує попередження.
Однак код буде працювати, оскільки ці попередження.Там повинно бути ще одне повідомлення про помилку, що насправді заважає побудувати.Будь ласка, виправте його.

Переконайтеся, що ви чітко RP0 розрядні Як тільки ви зробили записи в ТРІС і варіант регістрів.
Останній раз редактировалось VVV Янв 07 2006 4:50; редагувалось 1 раз в цілому

Спробуйте це:
-------------------------------------------------- --------------------
ORG 0x0
Перейти на українську державу
ORG 0x4
(Espacio пункт interrupciones)
...............

Org 0x30 ...O O 0x40 ... 0x50 (Deja Espacio пункт interrupciones)
PowerOn
BSF STATUS, RP0; Вибрати файл Банк 1
MOVLW 0
MOVWF TRISB
MOVWF TRISA
MOVLW 0xD7
MOVWF OPTION_REG
...Sigue El CODIGO ...
-------------------------------------------------- -----------------------
SUERTE!Удачи!

ОК, вона будує нормально, але ще не буде програма з різних причин.Я нахиляє читати шістнадцятковому коді, але це помилка в самому початку.

Те, що ви не зможете запрограмувати ПІК може бути зовсім інше питання, пов'язаний з програмістом наприклад.

Мені дуже шкода, я не розумію, про що ви говорите, не вміючи читати і Hex помилки можуть бути на самому початку.Якщо є помилки, ви не отримаєте Hex файлі.

Я думаю, що це легко дізнатися проблеми, і проблеми Game Of банки намагаються INCHANGE OF TRISA АБО TRISB ПИСАТИ Порта, а PORTB відповідно.
І бути впевненим, що банк дід є в потрібному, я маю на увазі банку 1 для трис ФУНКЦІЇ Це все я називаю це відображення проблем.

I Dont ви думаєте, є проблема

Ви повинні перемістити код

Org 0x08, і кожна річ буде працювати все в порядку

приклад

Org 0x01

Перейти СНО

Org 0x04

; Intrups

Org 0x08; ТУТ Є СВІЙ КОД

ПОЧАТОК

banksel TRISB; вибирає банк, в якому TRISB EXISTS
CLRF TRISB; встановити всі Порт B для виводу