Проблеми з Mplab НДЖ в MacBook з USB-серійний перетворювач

G

Gasskon

Guest
Здравствуйте, я новий TSI форумі, але у мене серйозна проблема, так це питання, чому моя MacBook не працює так добре programating й налагодження ПОС навколишнього середовища, як Pentium IV?

Я працюю з Mplab sowtware середовища, з ICD2 debuger в ланцюзі, в MacBook 2,6 ГГц з 4 Гб ОЗУ під керуванням Windows XP в Parallels 4.0

Ви можете описати те, що саме не працює?

Ви спробуйте завантажитися в Windows (а ля bootcamp)?
, А не наслідувати з паралельним ...

Дякуємо, що допоможе мені в цьому trouble.Well виникає питання, я може programate один раз у два рази ПОС в моєму випадку 16f876a моделі.Але ...якщо я хочу reprogramate як у три рази більше ...програма весь час оновлення пам'яті, а не працює.В останній раз я був у моїй лабораторії мого інституту programating цьому чіпі я хотів 10 хвилин programating чіпа і, як і 90 хвилин перезапуску чортова Windows XP.Який би я сказати, важливе питання полягає в тому, що USB-порти визнає серійного перетворювача,
то icd2 водіїв corectly instalated,
то debugerr це conecting з tainner борту, я можу programate, а також поставити точки зупинки, щоб подивитися програму пам'яті, але це відбувається в момент, коли моя MacBook отримати Crazy !!!!!!

Привет из Країни Басків,

SI TU використовує bootcamp, EN demarrant LE Mac completement SOUS XP (ET Pas EN Passant пар паралельних) EST CE QUE ceļa працює OÜ EST CE pareil?

aussi, як Ту essaye ООН інший рис?

Привіт Kripton шкода, але їм не володіє французькою мовою так я перекладачів в Інтернеті, але не на моєму мовою я говорю, як правило, також іспанська Баська frecuently цей триває два роки, оскільки я працюю в невеликому містечку недалеко від Сан-Себастьяна, Guipúzcoa, Паіс Васко і unfortunatley Іспанія ....... ви знаєте, Іспанія Сан-Фермін, вино бика боротися ...

Але я розумію, що ви say.No. ..I DONT мають instalate XP в bootcamp, але це одне з багатьох рішень, я думаю о.Parallels Desktop 4.0, в програмі, що мої Підтримка Windows XP.Я tryng programate в 16f876a рис, близько двох тижнів, можливо, немає достатньо часу, щоб почати Gettin programating в іншій середовищі, ви знаєте, це плащ працює XP, а також мені personatly я не дуже хороший студент в галузі електроніки.

У qestion це, що мій
комп'ютер в інституті, який є pemtium IV запустити mplab icd2 правильно, ви знаєте ... Ви можете отлажівать AC мови програма wihthot проблема, seeyng все paramaters ви хочете, як апаратний стек, регістри, wahatever ви хочете .На жаль, моя прелесть Mac, що це так добре programating музики (тобто інших istory другий день, що я міг би пояснити) programating фішок не так уж хорош.Мій Mac мають 4 ГБ ОЗП, але перспектива Mplab як Pentium 2 !!!!!!!!!!

Привітання від інших паралельних світу

Світ з півдня країни басків

привіт,

Я didn't спробувати mplab на MacBook Dont так що я що-небудь для порівняння ...але недолік одночасно є те, що вона емулює USB-порт і графічних карт.так що ви можете бути повільним в іграх, або не визнають, USB doncgles, наприклад, але вона добре працює, якщо ви завантажити з Mac bootcamp, це як у вас є реальний комп'ютер.

У всякому разі, я ніколи не паралельно працює як Pentium 2, що значно швидше, ніж це.тому Ваші вікна, ймовірно, пошкоджений?Ви-то ще встановити у вікні частину?
isn't жорсткому диску або майже повне (треба 10% вільного місця, по крайней мере)

Ви можете зробити нову віртуальну машину з паралельними і встановити тільки mplab в ньому?
или установите bootcamp повинні, безумовно, вирішити цю проблему.

сподіваюся, що це допомагає.

Привіт Kripton ті рішення, які ви даєте, імовірно, найкраще, що я можу зробити на цьому тижні я намагаюся instalate XP від bootcamp або, можливо, reinstalate віртуальній машині тільки електронних програм в XP.

Можливо, існує занадто багато програмних suporting XP.У цей список;

Proteus
OrCAD
Mplab
MpicprogrammerАрес
Інтернет-ТВMicrosoft Office 2004
Пожежа лисиця навігатор
Антивірус AvastІ MacOSX:Логіка аудіо
Ableton Live
Torq DJ програмного забезпеченняXcode

Amule

Welcome to EDABoard.com