G
Goher
Guest
Дорогі Все,
Я дійсно нахиляє знайти підходящих слів, щоб подякувати вам про вашої постійної підтримки, яка була дійсно дуже мило з вашого боку.
Я знайшов кілька заплутаній прапорці в розчині налаштування (згідно з рішенням eigenmode типу), що я не знаю, якщо я повинен перевірити їх або залишити їх без перевірки, ці прапорці є:
Π сходяться на реальній частоті тільки
Π Чи Lambda Уточнення
Π використання вільного простору лямбда
Π Використання низького порядку врегулювання основі
Я спробував прочитати керівництво користувача, щоб з'ясувати, які це робити, але я знайшов його в оману.
Не могли б Ви також дати мені запропонували значення встановити ці параметри, якщо необхідно імітувати наступні:
1 - простий циліндр з радіусом 4 см і 2 см заввишки, що працює в діапазоні від 1 ГГц до 26 ГГц.
2 - А магнетронний порожнину, що працює в діапазоні 9 ГГц до 30 ГГц.
Велике спасибі заздалегідь за допомогу мені знову
З повагою,
Goher
m_goher (AT) yahoo.com
Я дійсно нахиляє знайти підходящих слів, щоб подякувати вам про вашої постійної підтримки, яка була дійсно дуже мило з вашого боку.
Я знайшов кілька заплутаній прапорці в розчині налаштування (згідно з рішенням eigenmode типу), що я не знаю, якщо я повинен перевірити їх або залишити їх без перевірки, ці прапорці є:
Π сходяться на реальній частоті тільки
Π Чи Lambda Уточнення
Π використання вільного простору лямбда
Π Використання низького порядку врегулювання основі
Я спробував прочитати керівництво користувача, щоб з'ясувати, які це робити, але я знайшов його в оману.
Не могли б Ви також дати мені запропонували значення встановити ці параметри, якщо необхідно імітувати наступні:
1 - простий циліндр з радіусом 4 см і 2 см заввишки, що працює в діапазоні від 1 ГГц до 26 ГГц.
2 - А магнетронний порожнину, що працює в діапазоні 9 ГГц до 30 ГГц.
Велике спасибі заздалегідь за допомогу мені знову
З повагою,
Goher
m_goher (AT) yahoo.com