Проблеми з використанням NDIMS в Matlab

U

usernam

Guest
Я намагаюся використовувати [б] ndims [/B] для розрахунку розміру матриці. Але вона завжди повертає значення 2. Коли я увійшов у допомозі, я знайшов це. [Цитата] Для масивів Java і Java-масиви масивів, NDIMS завжди повертає 2. [/ Цитата] Що це означає і як я можу вирішити її. Чи є інший спосіб знайти розмірність матриці. Thnx

Розмір тільки дає мені кількість стовпців і рядків. Якщо матриця не є оборотним, то кількість рядків або стовпців арентой одно розмірності.

Число рядків і стовпців [Ь] [/B], рівних розмірам матриці. Може бути, ви змішуєте його з рангом матриці? Ви можете отримати в одному ряду з рангом ().

Ваш другий відзначити неоднозначно! Що ж ви маєте на увазі вимір?

використання розміру () команди.

Привіт. Ви будете використовувати довжини (розміру (array_variable_name)), щоб отримати розмір масиву. Матриці визначається як 2D масив, який маніпулює набір зумовило алгебраїчних операцій.

якщо і означає "ранг", то це число незалежних рядків або стовпців, але, як уже згадувалося вище, матриця 2D масив, який має рядки і стовпці, адресований їм в розмірах (матриця), але якщо у хочу числа елементів в матриці, то і можете використовувати: продуктів (розмір (матриці))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back