Проблема сітки значення макет (help! !!!!!!!!!!!)

J

Jing

Guest
Я використовував Дракула запустити ДРК. Дозвіл та сітки значення, визначене в файлі правил Дракула 1 нм. У мене не було ДРК помилки. Але хтось використовував Калібр для перевірки ДРК і отримав велику кількість помилок, яке offgrid. Вони сказали, що правильна сітка виготовлення 10 нм. Єдиний спосіб позбутися від цієї помилки, щоб перемалювати увесь макет? Це було б дуже клопітно, тому що мій чіп дуже і дуже великий. Чи є якась інша простий спосіб вирішити цю проблему? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір], коли я намалювати макет, я встановив сітку значення 1 нм. Саме тому є offgrid помилку, якщо зміна сітки значення 10 нм при перевірці ДРК

Ви можете hafta повторного розміщення і трасування її з належним сітки. Ось що я б у кінцевому підсумку робить. Сорти зробив це один раз, коли я дізнався, що 0,025 сітка не може бути використана для ущільнювального кільця, як це було, було 0,01 сидіння. jelydonut

Ви можете спробувати встановити сітку в Потокове з форми. Я забув точну назву опції. Ви можете перевірити варіанти форми. За допомогою цього методу, все багатокутник дані можуть бути прив'язаним до сітки. Але ви можете отримати деякі ширина і відстань порушень.

за станом на мене Є два способи, які я пробував один. 1 - вибір кожного полігону побачити його властивості та зміни х і у координат. 2 - написати майстерність файлу для перевірки сітка всіх геометрій даний порівняти його з фактичним сітки потрібно, якщо не plact в найближчий правильної сіткою. я пробував перший.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back