Проблема переносу 10.5 до 7.2

B

bigcountry350

Guest
Привіт всім,
Я шукав в інтернеті і деяких дошках оголошень, але не знайшов нічого конкретного для моєї проблеми.Я знайшла аналогічні проблеми перетворення 9.2 і 7.2 на 7.0, але я не думаю, що це стосується моєї ситуації.

Це моя проблема:
Я намагаюся зберегти файл у OrCAD 10.5 СНД у форматі 7.2.Однак, коли я це робити, це дає мені DSM0006 помилку, і говорить, що файл не знайдено.Якщо я збережу його
ім'я файлу,
але й видалити DSN файл!Я знаю, що ця проблема конкретно для цієї конструкції, тому що я успішно збережено іншого дизайну у форматі 7.2 після цього сталася помилка.

Крім того, коли я закривають OrCAD після цієї помилки, я отримав іншу помилку OrCAD називається EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION

Я знайшов їх розміщення на інший борт про перетворення 9.2 і 7.2 на 7.0, і він сказав, що якщо ви використовуєте певні псевдоніми для тієї ж частини вона буде давати вам DSM0006 помилку.Я перевірила мою частина імен в цій конструкції з одним, яка перетворюється в 7.2, і я не бачу нічого, що використовується в цій конструкції, але не той, який перетворює.Чи є які-небудь ідеї?

Спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back