Проблема з USB-пристроїв Storege Маса в Linux

S

Shurik

Guest
Доброго дня! У мене є Linux RH Підприємство AS 4! Проблема існує з USB-пристроїв Storege масової інформації. Після перезавантаження комп'ютера і USB-пристрою, підключеного він буде працювати правильно. Але після відключення та наступного з'єднання з USB Файлова система невидимих! Потрібна нова перезавантаження! Як це можна подолати?

спробуйте з простого монтування в якості кореневої

Виконайте команду горе, стаючи суперкористувачем. Використання Су команди.

Я намагався підключити в якості кореня з командного рядка - це марно!

ОК I'will бути більш докладним команди повинні бути, як це змонтувати / Dev / sdXY / mountfolder де sdXY це ім'я пристрою ви збираєтеся вмонтовувати і mountfolder шлях до місця призначення каталог, в якому ви хочете змонтувати пристрій

Я думаю, що ОС не знають про відключення пристрою. Це думаю, пристрій зв'язку. При наступній спробі підключення з'єднання ігнорується. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/ колір] [/ розмір] Автоматичне підключення працювало, але файлу Sistem невидимо!

У мене є CentOS безкоштовний клон RedHat Enterprise (звичайно бажано) Для монтажу / ремонту: зовнішній жорсткий диск, я використовую команду описані в моєму попередньому пості, без будь-яких проблем, якщо ви хочете GUI автоматично змонтувати USB пристрій я думаю, ви необхідно змінити / і т.д. / Fstab файл, але не робіть цього, якщо ви не знаєте, що ви збираєтеся робити

Автоматичне підключення, повинен померти !!!!!! Рукою всю гору! Дякуємо вам! :)

Щоб знати, що флеш-диск називається, можна виконати одну з таких дій: 1) запускати з правами адміністратора: FDISK-л, перш ніж покласти в флеш-накопичувач, а потім після, і ви повинні помітити нового диска. 2) запустіть dmesg і подивіться на останні кілька рядків (він повинен сказати вам щось на кшталт: SDB: захисту від запису відключено SDB: Mode Sense: 03 00 00 00 SDB: якщо припустити, кеш диска: напишіть через SCSI-пристрої SDB: 2031616 512 байт hdwr секторів (1040 МБ) SDB: захисту від запису відключено SDB: Mode Sense: 03 00 00 00 SDB: якщо припустити, кеш диска: напишіть через SDB: sdb1 Attached SCSI знімний диск SDB на scsi5, канал 0, ID 0, LUN 0 Attached SCSI загальний sg1 на scsi5, канал 0, ID 0, LUN 0, типу 0 USB-накопичувач: пристрій сканування повного) Нарешті, ви можете вручну запустити: змонтувати / dev/sdb1 / шосе / спалах (якщо у вас є каталог з ім'ям / шосе / флеш), або якщо ви використовуєте інтерфейс, таких як Gnome або KDE, ви виявите, що воно automounted це за вас. Крім того, ви можете використовувати Udev для визначення флеш-диск і змонтувати його під десь конкретним (наприклад, ви можете робити фантастичні речі, такі як виявити, якщо це ваш 1 Гб SanDisk USB, а потім змонтувати його в / шосе / SanDisk і виконувати програми X, наприклад).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back