Проблема з "Lmgrd" для IC05.32? допоможіть мені!

I

iyad_tubs

Guest
привіт, минулого тижня я встановив IC05.32 від CADENCE на SUSE 9 річ evrey було нормально з установкою. після цього я повинна gonfigure файл ліцензії і почати "Lmgrd-с license.lic" за ліцензією-сервер. Звичайно, у мене є "Lmgrd + + lmutil cdslmd" та ліцензію-файл на сервер. Я Lmgrd v. 9.5 і cdslmd v. 8.2. Я до сих пір про помилку: (((20:37:36 (cdslmd) Не вдається відкрити файл блокування демон 20:37:36 (Lmgrd) кілька "cdslmd" серверів під управлінням 20:37:36 (Lmgrd) Будь ласка, вбити, і запустити. lmreread 20:37:36 (Lmgrd) 20:37:36 (Lmgrd) Ця помилка, ймовірно, результат яких: .. 20:37:36 (Lmgrd) 1 Інша копія Lmgrd працює 20:37:36 (Lmgrd) 2 до Lmgrd був убитий разом з "вбити -9" 20:37:36 (Lmgrd) (який залишив би демон постачальника працює) 20:37:36 (Lmgrd) Щоб це виправити, зробити "пс-сокира | GREP cdslmd" 20 : 37:36 (Lmgrd) (або еквівалент "пс" команди) 20:37:36 (Lmgrd) і вбити "cdslmd" процес))) У мене немає будь-якої Lmgrd або cdslmd серверів.?? Хто-небудь тут є ідея. Дякуємо. відносинах. [розмір = 6] [/ розмір]

HI, Воно не може бути рішенням вашої проблеми, але в мене були деякі дивні помилки Lmgrd давно, проблема може бути, що ви або не мають температура середовища виправити або у вас немає прав доступу до цього каталогу або у вас немає рівня привілеїв, щоб почати такий процес. Ключ з Lmgrd є першою помилки, інші просто дивно стежити ДБЖ, якщо ви вирішити першу проблему, ваш буде вирішувати їх все. Це довгий постріл, але я сподіваюся, що це допомагає, З повагою, / Фархад

1. 1-го по пам'ятайте, що ви можете працювати тільки "Lmgrd-с license.dat" тільки один раз. 2. су корінь і знайти все "cdslmd" процесів та їх супроводжували "Lmgrd" процесів. 3. вбити всіх вище знайдений-процеси за допомогою "вбити -9 PID_of_foud_process" 4. знайти "cdslmd.lock" файл (знаходиться в каталозі / цей каталог, я точно не пам'ятаю де) і видаліть його. 5. повторні "Lmgrd-с license.dat" один раз і тільки в черговий раз.

Я згоден, але перше повідомлення про помилку каже: Не вдалося відкрити файл блокування, і, на мій погляд, це викликано або прав доступу до файлу / diretory або той факт, що файл вже існує, і процес її використання (як Ви допомогли вирішити). Успіху і щасливого Нового року, / Фархад

якщо і можете спробувати використовувати nodelocked ліцензії.

Може бути, це не дуже гарна ідея використання вбити, щоб припинити Lmgrd. З мого досвіду, Lmgrd завжди намагається вилка новий процес. З іншого боку, за допомогою інструменту lmdown може effectivly вбити Lmgrd

Перевірте права доступу для / USR / TMP. Lmgrd використовує цей каталог, каталог за замовчуванням для запису час початку Lmgrd.

Якщо ви не можете використовувати "Lmgrd-с-л license.dat журналі", щоб почати liccense. 1, TCP-порт може бути використаний попередньо запустити lmgrd.so, ви можете почекати п'ять хвилин почекати релізу ОС порт. 2, якщо файл журналу вам сказати "Не вдалося відкрити файл блокування", це може бути викликане право доступу попередньо запустити Lmgrd, блокування файлу може бути в / USR / TMP пр. / VAR / TMP або інших каталогів , Логін, як корінь і видалити його.

Після видалення "Lmgrd" в командному рядку. Bashrc, все стає нормально. Я думаю, що це достатньо, щоб запустити "Lmgrd" тільки один раз.

Якщо ви хочете автоматично запуску сервера ліцензій, то ви повинні поставити "/ Lmgrd-с / license.dat ..." У машині запуску файлу. Ви можете звернутися в mauals для деталей. Щоб помістити це в CMD. Bashrc це нікуди не годиться. За кожен раз, коли ви викликаєте новий термінал, він буде працювати знову. Це змусить mutilpe демон ліцензій працює і конкурують за "cdslmd.lock" Відкриття Помилки та весь спектакль BOX буде сильно сповільниться через нову ліцензією помилок сервера і повторіть спробу. Так зовсім, ви не можете помістити його в. Bashrc або щось на зразок цього. Але ви можете вручну запустити його в терміналі, тільки один раз на вашому комп'ютері.

Якщо я не помиляюся, ви повинні були запустити Lmgrd за той же демон (cdslmd для цього випадку) більше, ніж один раз. Краща річ, щоб розсьорбувати 1. Видаліть всі ліцензії автоматичного запуску сценарію 2. Видаліть всі блокування файлів в / USR / TMP 3. Rebot комп'ютера 4. Початок ліцензію вручну трасування, якщо проблема все ще існує .... Якщо ні, то добре, ви можете просто створити сценарій, і нехай він автоматичного запуску наступного разу. Якщо проблема все ще існує, то ви, можливо, необхідно простежити за будь-який процес, який буде автоматично активувати ліцензію без вашого knowladge.

спробуйте "lmdown-с license.dat" більше одного разу. Потім "Lmgrd ......".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back