Проблема з інтерфейсом RS485 ....

S

sanddune008

Guest
Привіт усім Prj Опис: Я впевнений, проектування центру, який отримує I / P у (максимум 4 входами) з приводами і ведених, підключених до хабу (вихід). Якщо привід вхідний сигнал надходить Master (Hub) буде обробляти його і відправляє спільної команди для всіх мазей, пов'язані з його виходом .... заснована на команду кожен підлеглий буде робити необхідно. MAX485 підключений до UART. Тепер проблема полягає в раб отримує дані, які містить в собі шум і, отже, відображає небажаної день в ЖК ........ Я посилаю Привіт, світ на швидкість передачі: 384000 Може хтось будь ласка, перевірити мої схеми ....., що додається. Також додається мій раб вхід (жовтий ж / форма) та майстер-вихід (синій ж / форма) ...... Заранее спасибо ...........

(1) Не використовуйте R1 і R6: просто підключити GND з MAX485s безпосередньо на 0 (2) R2 і R3 зміни з набагато більш високими значеннями від 10К до 100К (3) чому мікроконтролер HB5 TX використовує тільки під час HB7 управління RE / TE з MAX485 трансивером? З повагою

[Цитата = "Arkham00"] (1) Не використовуйте R1 і R6: просто підключити GND з MAX485s безпосередньо на 0 (2) R2 і R3 зміни з набагато більш високими значеннями від 10К до 100К (3) чому мікроконтролер HB5 використовує TX Тільки в той час як HB7 управління RE / ТІ MAX485 трансивером? З повагою Спасибі за ваш час .... [Цитата = Arkham00] (1) Не використовуйте R1 і R6: просто підключити GND з MAX485s безпосередньо на 0 [/QUOTE] Що б перевагу видалення Резистори R1 і R6 ... Я додав ці резистори для запобігання надмірного струму через GND, які можуть внести шум .............. Або це більше, ніж це? ..... [Цитата = Arkham00] (2) R2 і R3 зміни з набагато більш високими значеннями від 10K до 100K [/QUOTE] Ці резистори було додати в ставимо галочку на плаваючі умови, які можуть виникає, якщо провід зламався ...... .... ні? Поправте мене, якщо я помиляюся.

Від вашої схемою, здається, що R1 і R6 в серії з штифтом GND на MAX485. Якщо це правда, це неправильно, тому що в цьому випадку резистор заважає харчування IC. Зазвичай в RS422/RS485 з'єднання, ви не ставите резистори на GND, а просто підключити GND двох віддалених схем. Тільки у випадку двох віддалених GND з'єднані з різних точок землі, ви, можливо, буде потрібно резистор для обмеження струму, але в цьому випадку різниця потенціалів зроблені резистора, може вийти з ладу RS422/RS485 чіпів. Це набагато краще тримати віддалених GNDs далеко від Землі. Про R2 і R3, я знаю, для чого вони потрібні, звичайно. Тому RS485 є двонаправленим, що це гарна ідея поставити два резистора біля кожного вузла, але це може споживати більше енергії (уявіть собі мережу з 32 вузлів, кожен з яких 10K до землі!). Багато нових IC не потрібно, що резистори. З MAX485 дані: "вхід приймача має відмовостійка функція, яка гарантує логіки висока продуктивність, якщо вхід розімкнутого ланцюга» . Так MAX485 не потрібна підтяжка / випадаючому резисторів.

Спасибі за ваш час ........ Видалення резисторів R1 і R6 і додавання конденсатора ч / б Vcc і GND допоміг мені отримати розгладжують раба I / P сигналу .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back