Проблема з товщиною інформації при імпорті DXF файлів у HFSS

E

elektr0

Guest
Привіт, я щоразу імпорт DXF файлів (від сонета Em) в HFSS, товщина інформація не втрачається. Не могли б допомогти комусь PLS. вітає elektr0

Я пам'ятаю тільки HFSS може обробляти 2D геометрію, DXF. Але ви можете використовувати "свіп-> вздовж вектора" рости поверхні в 3D-об'єкт.

Я не знаю, яку версію HFSS ви використовуєте, але спробу імпорту IGES або СБ формат файлу. Вони стандартні формати. Спробуйте кілька конверторів. : D

З мого досвіду з імпортом DXF, HFSS автоматично зробив "свіп-> уздовж вектора» і виконані з поверхні 2D DXF в 3D-об'єкт. Благо, можна вручну видалити розгортки вздовж вектора і 2D поверхня знову виходить ...

ок дякую, я постараюся, щоб перетворити в РБ Хто-небудь знає що робити, якщо HFSS падає і файл блокується. Я не хочу втрачати мої останні поправки ....

Привіт, сонет може експортувати GDSII файли і ви можете зробити файл шар карти, так що thicknes відновлюється автоматично. Я ніколи не робив це сам, але багато моїх колег роблять це досить часто. Подумайте, є буіт в макрос для цієї операції, або він повинен бути доступний з Ansoft. flyhigh

привіт, elektr0. Для аварії проблеми, ви можете просто видалити файл автозбереження в HFSS папку, а потім HFSS проект буде розблокована.

Доброго дня і дякую, просто видаливши файл блокування робить також видалити останнього статусу проекту. Але може бути це так. вітає elektr0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back