Проблема з послідовної передачі даних за допомогою програми HyperTerminal

S

samcheetah

Guest
їм виникли проблеми із спілкуванням між двома комп'ютерами через послідовний інтерфейс, використовуючи HyperTerminal. я перевірив кожен комп'ютер з послідовним кабелем петлі (RX висновок підключений до TX-контактний) і все, що я типу в HyperTerminal луна вікно назад. але коли я підключити два комп'ютери, використовуючи той же кабель, а потім ввести букву, на одному вікні HyperTerminal то це не показує з іншого боку. обидва комп'ютери мають ті ж параметри; 9600 біт 8-N-1 і без управління потоком я повинен зробити що-то еще. Я-то відсутня??

Хм, я, мабуть, з мого глибина тут ... його добре знаю, що ви перевірити за допомогою замикання на себе, хоча, це було б моє перше речення. Якщо припустити, як привілеї роботи з замикання на себе, то його, швидше за все, проблема програмного забезпечення. Або, може бути, навіть помилка в швидкості передачі в одному з привілеї (так замикання на себе до цих пір працює, так як він приймає і відправляє з тим же бод). Які ОС на два комп'ютери? XP може інколи бути трохи дратує, навіть з HyperTerminal. BuriedCode.

Перевірте кабель штифти (9-контактний роз'єм): контакт (2) роз'єм 1 до висновку (3) Роз'єм 2 контактний (3) роз'єм 1 до контакту (2) контактний роз'єм 2 (5) роз'єм 1 до контакту (5) роз'єм 2 З повагою, Davood .

Davood Amerion, з'єднання точно так, як ви заявили. один комп'ютер працює під управлінням Win98SE та інших працює WinXP Pro Edit: ще одна річ, комп'ютер під управлінням Win98SE є ноутбук і рівнів напруги на послідовному порту становлять від 5,5-до 5,5 В, тоді як рівні напруги на робочому столі під керуванням WinXP Pro-це 10,5 до 10,5

Існує одне питання в Win 98, перевірити це також: в WinXP ви не можете змінити настройки послідовного порту (порту немає, швидкість передачі, біти даних, стоп-біти, парність.), Якщо порт відключений. У win98 ви можете змінити ці налаштування навіть з порт відкритий, але вони в силу тільки після відключити / підключити циклу. Також (дурні зауваження, вибачте), переконайтеся, що ви працюєте з портом, де роз'єм вставляється ... / Pisoiu

[Цитата] ще одна річ, комп'ютер під управлінням Win98SE є ноутбук і рівнів напруги на послідовному порту становлять від 5,5-до 5,5 В, тоді як рівні напруги на робочому столі під керуванням WinXP Pro є 10,5-до 10,5 [/ цитата ] Я не думаю, що рівень напруги проблема. тому що будь-яка напруга між 3-25 вольт і (-3) - (-25) вольт в RS232 прийнято.

можливо, це не пов'язано, але я думаю, що це Вортс постріл. Спробуйте інші програми, як TeraTerm ...

Перевірте контакти, як рукостискання RTC CTS DTR DSR і т.д.

Проблема probebly в Win XP HyperTerminal, використовуйте Ван Дейка ЕПТ замість цього!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back