Проблема з перегрівом 74hc164 коли дано 5V з 7805

M

mousepad

Guest
Привіт, хлопці, я використовую 74hc164 їздити деяких світлодіодів. і PIC24FJ96GA010 дати тактового імпульсу Моя проблема полягає в його плавно працювати, коли я даю влада 74hc164 через мій рис розвиток LV24-33 (3,3), але якщо спробувати дати 5V від 7805 і тактового імпульсу від LV24-33 (3,3), то отримання тепла: плакати: Може хто-небудь є ідея з цього приводу? Допоможіть будь ласка, дякую

Будь ласка, поміняйте 150ohm резистор 330ohm або більше ... 150 Ом при напрузі 5 В. дає близько 30 мА ... світлодіоди залучають поточні більше, ніж їх операційної постійного струму.

Використовуйте високу продуктивність ампер 5V регулятор тобто 3A і завжди використовувати радіатор з лінійними регуляторами [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 9 хвилин: [/ колір] [/ розмір] і за допомогою резистора відповідно

[Цитата] 150 Ом при напрузі 5 В. дає близько 30 мА [/ цитата] Хоча 20 мА-менш може бути насправді чекати, враховуючи, світлодіодні падіння напруги і напруги насичення водій, ви також повинні звернути увагу на цю специфікацію: [цитата] [б] Максимально допустимі значення [/B] Постійний струм через VCC або GND ± 50 мА [/ цитата] Це вимагає навантажувального резистора не менше, ніж, наприклад, 470 Ом, коли Drivin 8 світлодіодів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back