Проблема з відображенням SONY KV-21GMR1MKII

B

breneer

Guest
ПОТРІБНА ДОПОМОГА SONY KV-21GMR1MKII проблема є не зображення / растрової і показує тільки, коли вона нагрівається. Потрібна ваша допомога. Поради, ідеї та сервіс-мануали буде робити. Мільйон спасибі! -Breneer

[Цитата = breneer] ПОТРІБНА ДОПОМОГА SONY KV-21GMR1MKII проблема є не зображення / растрової і показує тільки, коли вона нагрівається. Потрібна ваша допомога. Поради, ідеї та сервіс-мануали буде робити. Мільйон спасибі! -Breneer [/ цитата] привіт, що номер кузова даного телевізора? Повагою

Привіт там, спробувати перепаяти джунглях мікросхеми та інші відео пов'язаних схем удачі

[Цитата = breneer] ПОТРІБНА ДОПОМОГА SONY KV-21GMR1MKII проблема є не зображення / растрової і показує тільки, коли вона нагрівається. Потрібна ваша допомога. Поради, ідеї та сервіс-мануали буде робити. Мільйон спасибі! -Breneer [/ цитата] Як я вже говорив колись тут, в разі телевізор Sony, як правило, meanst, що кінескоп стає погано. Ні в якому разі звичайного на телевізорах Sony, навіть після всього лише 3 років експлуатації.

ПОТРІБНА ДОПОМОГА телевізор Sony KV-21GMR1MKII проблеми немає очікування voltage.regulator no.STR S6707 Потрібна ваша допомога поради та ідеї будуть робити .. велике спасибі .. jhoeblack

Мій телевізор Sony. кв-21GMR1MKII при первісному включенні продовжував мигати червоний світлодіодний індикатор, то після 10 сек. блимати затихає, і не растрові прийшов out.I судили за 5 раз включенням одне і те ж happen.I виконання випробувальної напруги я дізнаюся, що всі нормальні напруги у всіх напруг point.What випробування викликало цю проблему? Мені потрібна допомога! !

[Цитата = Harly] Моє телевізор Sony. кв-21GMR1MKII при первісному включенні продовжував мигати червоний світлодіодний індикатор, то після 10 сек. блимати затихає, і не растрові прийшов out.I судили за 5 раз включенням одне і те ж happen.I виконання випробувальної напруги я дізнаюся, що всі нормальні напруги у всіх напруг point.What випробування викликало цю проблему? Мені потрібна допомога! ! [/ цитата] зверніться до керівництва http://manuals.electromaniacs.com/file.php?id=14671

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back