Проблема з вставки даних з Matlab в MS Access

F

fatimajoy

Guest
Привіт! може хто підкаже, як експортувати дані введіть в текстове поле редагування в MS ACCESS? Код дійсно допоможе. TNX знову! [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 години 1 хвилин: [/color] [/SIZE] привіт там знову! Я бачив синтаксису для підключення до бази даних, яка є: Conn = базами даних ('ім'я бази даних','',''); проте він повертає Autocommit в положення ВИКЛ. Я використовую отримати (підключ ", AutoCommit) команди MATLAB повертає помилку Помилка використання ==> Eval визначено команди / функції" getAutoCommit. Я просто хочу, щоб встановити для автоматичної фіксації, і коли я використовую вставку (Кон, "однієї бази назви, дані для експорту) MATLAB повернення Помилка використання ==> database.insert Невірне з'єднання. будь-яка допомога? заранее спасибо! [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 години 14 хвилин: [/color] [/SIZE] Вибачте за помилку, коли я типу синтаксису вставки (затискачі, 'ім'я таблиці в MS Access, ім'я стовпі , exdata), де exdata це дані, які будуть експортовані, я отримав помилку Помилка використання ==> database.insert [Microsoft] [ODBC Microsoft Access Driver] Помилка синтаксису в інструкції INSERT INTO заяві. може хто-небудь сказати мені, що це значить. Я не можу вставляти дані з MATLAB в MS Access через цю помилку. Я слідував інструкціям в MATLAB ретельно все ж я отримав цю помилку. Прохання допомогти TNX!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back