Проблема з Монте-Карло Аналіз

R

Ravinder487

Guest
Я Монте-Карло аналіз підсилювачів, щоб знайти зміщення з-за Vth mismatch.I "В. Є. варіанти, в Монте-Карло, як показано в [URL = http://images.elektroda.net/4_1304764156.png]
[/URL], але після завершення моделювання я отримую тільки один сюжет. [URL = http://images.elektroda.net/91_1304764476.png]
91_1304764476_thumb.png
[/URL] Я намагався побудувати Vth для кожної ітерації під час Моте-Карло analysis.Why я отримую тільки один plot.Can хтось з'ясувати, помилка, яку я робив!. Будь ласка, допоможіть мені його терміново

Використання результатів Brpwser а потім виберіть MC результати.

Використання результатів Brpwser а потім виберіть MC результати
Чи можете ви опублікувати деякі знімки екрану, як Є багато, щоб вибрати з Монте-Карло .. В одному з матеріалів, які я бачив, криві побудовані безпосередньо без будь-яких додаткових налаштувань!

Є багато, щоб вибрати з Монте-Карло
Ні. Є тільки дві категорії. Одним з них є результатом остаточного судового процесу КК і інший результат всі судові процеси в МК.

З тими ж налаштуваннями я отримую всі ділянки мені потрібно. (Версія 6.1.3)
93_1304847010.png
10_1304847132.png

Можливість подальшої обробки Монте-Карло в Cadence ADE в значній мірі залежить від версії ADE які ви використовуєте. Так постобробки usinfg Результат браузера безпосередньо майже не залежить від версії ADE які ви використовуєте.

коли я побудови скалярних даних я отримую гістограми, але коли я вибрав хвилі в місці скалярних я отримую тільки одна крива, я не знаю, як вирішити цю. Моя робота полягає в скороченні зсуву компаратора по biasing.To резервні ворота імітації цього мені потрібно, щоб зробити перехідний процес аналізу і знайти Зсув компаратора в певний час (на 1 нс). Тому мені потрібно значення Vth на 1 нс при кожній ітерації і знайти Максимальні відхилення в Vth. Сподіваюся, я дав достатньо інформації про роботу я маю намір робити!

Для імітації цього мені потрібно, щоб зробити перехідний процес аналізу і знайти Зсув компаратора в певний час (на 1 нс). Тому мені потрібно значення Vth на 1 нс при кожній ітерації і знайти максимальне відхилення в Vth.
Покажіть мені список сполук у відношенні аналізу звітності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back