Проблема зі складеними coscode повністю диференціальний ОУ

M

manissri

Guest
привіт. все Допоможіть плз .. я маю desiinging конвеєрних АЦП ... , Для якого я повинен малюнки ОУ з 12.5ns час встановлення .. для цього я використовую складеному каскодной повної архітектури диференціала. специфікації, дана мені на час встановлення 12,5 нс. при цьому час встановлення я розрахував гіршому швидкість наростання (VDD / 2) / (ts/10), як зазначено в книзі Хольберга, що якщо швидкість наростання вихідної напруги не дано і settlilng час дано зробити те найгірше швидкість наростання вихідної напруги від часу встановлення специфікації. так що на цьому швидкість наростання я отримав струм близько 5 мА в хвості складеному каскодной повністю ОУ диференціала. так що з цієї великої ток я отримую величезні розміри мого ОУ. так пане моє запитання, як я до обчислення струму в хвості по заданому часу встановлення специфікації .. я не можу її вирішити ... плз допоможіть ... мій VDD 5В і VSS 0В

Загальний час встановлення виходить додаванням поворотних час плюс експонентний поселення. Ви повинні вирішити, яка частина ваших коштів буде поворотною, а що буде експоненційної поселення. Крім того, час встановлення відноситься до даної помилку. Це не те ж саме вирішити до 1%, ніж зробити це до 0,01%. У складеному каскодной, ви повинні пам'ятати, що існують дві ставки вбив. Міністерство внутрішніх справ, в якому домінують поворотний на вході cascoded дзеркало, а зовнішня швидкість наростання вихідної напруги регулюється поворотним у вихідному каскаді. Крім того, для даної частоті переходу, склав підсилювачі каскодной дати вам два можливих рішення.

Ви говорите dindn't навантаження, точності і коефіцієнт зворотного зв'язку. Для 10b потрібно 7т в експоненційної частини. У всякому разі 5мА в хвості (мається на увазі 10 мА протягом всього підсилювача), здається, на розумному 12ns якщо у вас є навантаження в діапазоні пФ і кращий коефіцієнт разі зворотного зв'язку, близької до 1 (але я думаю, у вас є 0.5).

привіт ocarnu .. мій навантаження 2.5pf. і pipelind АЦП 12 біт ... так що будь solultion у вас на скорочення цього багато поточних і отримувати ті ж специфікації, як 12 .. 5 нс час установки. Тому в зв'язку з цим важким перебігом я отримую величезний W / L і розсіюється і сподіваюся, розуміють мій запит waitng для ур Маніш відповідь

Якщо ви отримуєте рішення для отримання високої швидкості і точності без влади, Нобелівська премія за вами: D. Звикайте до цього: 12 біт на цій частоті вимагають влади. Ви хочете, щоб час Костанта навколо 1.5ns або близько того, я думаю, β становить близько 0,3 т = 1/wβ, W = 350 МГц мінімальна частота посилення єдності. Ви можете сподіватися. т = г / CL, г = 5.5mS. Тепер це не так вже й багато, але це залежить від технології (Vdd = 5В, я нехай і використовувати старий). Використовуйте мінімум транзисторів довжиною в пару вхідних відмінностей. Сподіваюся, що я не зробив помилки. Швидкість наростання вихідної напруги погіршиться речі небагато, і, можливо, захочете взяти деякий запас.

12bits з процесом 5V:? ::: Який процес ви використовуєте? Який ваш Kn вашого NMOS? Наскільки мені відомо, ви повинні принаймні 0.18um процесу. Будь-яке інша думка?

Дозвіл і процес не має нічого спільного. Ви можете отримати "будь-який" дозвіл, який ви хочете від будь-якого процесу. Тільки швидкість і площа є функцією процесу. PS: Я знаю компанію, яка робить 16-18 біт АЦП в 0,6 процесу.

привіт ocarnu .. моя B = ср / (CS + ср + copamp), де CS = CF = copamp то B = 1/3. і на 0,1%, встановивши TS (настройка часу) = 7т. (Де ц = 12.5ns), так що УГБ для цього час встановлення т = 1/BW я отримую близько УГБ 270 МГц. так Гб = г / мл CL = 2.5pf. та отримання г = близько 4.0ma / в і р = 2 * Id / Vdsat покласти Vdsat = 100 мВ я отримую Id = aprrox 240ua. в (диференціальна пара), так що мій хвіст струму навколо 680ua. на моє запитання в тому, що я отримаю 12.5ns час установки. буде швидкість наростання вихідної напруги не обмежується цим малим струмом?? плз відповідь .. Маніш

Це буде можливо, але не набагато. До речі, 7т для 10 біт, як я пам'ятаю, за 12 вам потрібно більше. Тепер потрібно просто вирахувати, скільки потрібно для ОУ з убили у всьому діапазоні. З C * U = I * т, I currnet тече в шапці, С навантаженням кришкою, U максимальне відхилення (макс. амплітуди від - до +). Тепер, якщо він приймає тільки 1 * т, або так вбив, це не вплине на врегулювання ТРАЙМ занадто багато. Однак, якщо це занадто багато (наприклад, якщо ви розробили ток у вихідний гілки складеному каскодной занадто маленький), розглянути питання про включення деяких затискних пристроїв для поліпшення поворотний (див. книгу Мартіна).

перевірити запас по фазі ... PM більш ніж на 70 градусів уповільнює реакцію. ОГВ вимога для малих поселення сигналу (лінійний поселення). в поворотний, наявних в даний час для зарядки навантаження кришки, вирішує ц. зверніться до розділу "CMOS аналогових інтегральних схем" на Разаві

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back