Проблема в JDM программатор

Y

yogamohan.86

Guest
Я використав порт JDM програміст, спочатку Thats вчора він працював добре, після того, як я намагався progrm моя ПІК,
то зазвичай дають гарний відповідь, я маю помилку "Hardware НЕ respoding", але й перевірити за допомогою тесту winpic800 панелі все сигналу працює добре ...

Я не знаєте, де це помилка

PLS хто допоможе мені ............................Цитата:

Pomimo że Microsoft od dawna oferuje nowsze wersje swoich przeglądarek Internet Exploler, oznaczone numerkami 8 i 9, to jednak wciąż jedną z najpopularniejszych...

Read more...

Якщо ця проблема при використанні конкретного ПОС, переконайтеся, що напруга 5 VDC ОК на VCC.Це, можливо падіння, якщо ваш ПІК має внутрішнє коротке і програміст дасть тієї ж помилки, які у становятся.Удачи

Дякуємо Вам за повтор, я сумніваюся в тому, що одного мого
комп'ютера не є обгрунтованим, воно зачіпає мої ПОС програміст?тому що іноді це дає хороший відповідь ...........

ймовірно, не повинні перевіряти у послідовний порт cornfiguration, перевірити його за допомогою програми hyerterminal, програміст IC прог краще winpic

yogamohan.86 писав:

Дякуємо Вам за повтор, я сумніваюся в тому, що одного мого комп'ютера не є обгрунтованим, воно зачіпає мої ПОС програміст?
тому що іноді це дає хороший відповідь ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back