Проблема в ic5141

B

balun

Guest
Через деякі проблеми в IC50, я встановив ic5141, але на цей раз я виявив, що це дуже-дуже повільно, щоб відкрити "Analog Дизайн середовища" в Virtuoso, CDSLog кажуть мені, що Попередження: Не вдається перетворити рядок "-B & H-Lucida-, середньо- Г-нормально без-*- 140 -*-*- р-*- iso8859-1 "до типу FontStruct * Error * Не вдалося встановити зв'язок з WaveScan. Будь ласка, вийдіть і знову почати верстат. Ic5141 відкривається без "Lmgrd ***"( створена ліцензії), це причина?

Які системи Linux в даний час використовується? Я рекомендую RedHat 8 або RHEL 3

Я теж постраждав від тієї ж проблеми. На жаль, я випробував ж проблемою в Mandrake, Redhat 7, Redhat 8 і RHEL 3. Тим не менш, мої підозри в тому, що ліцензія у вас не підтримує WaveScan. Я думаю, ви використовуєте файл ліцензії для IC50. WaveScan є новим обладнанням для IC5141, тому ліцензія на IC50 не працює для IC5141. Я очікую, ви можете використовувати з IC5141 файл ліцензії для IC50, якщо ви використовуєте waveview замість WaveScan. Я не пробував, але я думаю, що це можливо. У всякому разі, після спроби протягом декількох суворих днів, я повернувся до IC5033 з Mandrake. PS Якщо хтось використовує IC5033 в RedHat 9 або RHEL 3, будь ласка, дайте мені знати, як ви встановили. Для мене, IC5033 загалом працює, але деякі проблеми правою кнопкою миші в меню вікна spectreRF.

У мене немає проблем з IC5033USR3 з RHEL3

Я вирішив цю проблему ще. Я вважаю, що в ic5141, за умовчанням "хвилі глядача" є "WaveScan", але в старій версії, глядач "AWD". Може бути, через ліцензію проблеми, WaveScan не може розпочатися, так що ми можемо змінити перегляду за замовчуванням хвиля "AWD", яке може бути зроблено шляхом modifing ". Cdsenv". Тобто, Chage йдуть рядки: ***** asimenv.startup cds_ade_wftool рядок "WaveScan" ***** Тепер, мій привид працює добре. Є й інші програми, які "WaveScan", теж, якщо ж проблеми мали місце, знайти застосування в. Cdsenv і зміни за умовчанням "AWD". Дякую всім вам за надану мені кілька порад.

\\ Cadence_ic_5.0 \\ tools.lnx86 \\ dfII \\ зразків, внести зміни у файлі. Cdsenv в цьому каталогі, щоб зробити AWD перегляду за замовчуванням сигналу. стосується Амарнатх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back