Проблема в AVR C коди

E

engineer khan

Guest
?? Що робить наступні засоби в програму інтерфейсу РК-дисплей (плз хто допоможе мені брати)
Code:
 LCD_CMD (непідписані символ пункту) {датапортом = пункту; ctlrport = (0

Обидва Лістинг роблять те ж саме, за винятком затримки (50) в першому списку.

Я думаю, що проблема полягає в складності тут, автор коду намагався зробити код ясна, але вона може стати більш складним в недосвідчений очей. (S) він намагався підкреслити, 'RS' і біти "РАО" має бути 0, коли 'EN' тактується:
Code:
 ctlrport = (0

що>, |?? виступаємо за цим коротким плз,,,, не можу V використовують ті ж коди з як для 8051, як я дав у попередньому пості??

Ви зробили пошук для операторів C? Якщо не ви повинні, ви знайдете безліч веб-сторінок, пояснюючи це.

[QUOTE = Інженер хана; 1139411]????, Що>, | стояти за цими короткими плз,,,, не можу V використовують ті ж коди з як для 8051, як я дав у попередньому пості [/QUOTE]> зсувається трохи вправо. Якщо PORTA = 0b00000001; якщо вона зсувається вліво вона стає 0b00000010, тобто 1PORTA 8PORTA означає, що значення залишається незмінним. | Є побітове АБО оператор.

Це не виправити поведінку, яке ви описали, обертаються не зміниться. Для зрушення вправо на 1 для байта 0 і дає зрушення вліво на 8 дає і 0, якщо початкове значення 1.

Ви використовуєте оператор зсуву в ту сторону навколо, 1bits або значення.

Існує не будь-яка операція, застосована до "ctrlport» в 1-й лінії, це просто завантажується з новим значенням якого '0 'зрушена' 'число раз, яке як і раніше '0' єп. У 2-й лінії він знову завантажується з новим значенням, але на цей раз 3 значення будуть об'єднані. У той час як '(0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back