Проблема в дію інвертор

P

potetojb

Guest
по-перше, я хочу запитати, як зробити инвертор від 12 В постійного струму (мобільні батареї) виділити 240Vac.Second фазі, я хочу запитати, чому мій інвертор тільки дізнатися про 110В від 12 В постійного струму, порядку я використовував трансформатор 12V для первинної та вторинної 240В ....

Ви можете використовувати полумостовой конфігурації. якщо ви використовуєте повний міст ви можете отримати 220 вихідна напруга. з половини мосту, якщо ви використовуєте [6 В: 220] трансформатор ви можете отримати 220. З повагою, Davood.

Там може бути багато причин, чому ви не отримуєте повну 240В на виході .. Наприклад, ви не можете їздити силових транзисторів від повного насичення до повної відсічення .. Ви можете розмістити схему .. Хіба це схоже на те, що ви можете побачити на що додається малюнку? З повагою, IanP

Завдяки IanP і Davood Amerion для відповіді на моє запитання. До вашого відома мої circiut схожа з circiut, які ви прислали до мене. але тепер я хочу знати, як побудувати повну bridge.can ви послали circiut до мене. Інше питання, як управляти силових транзисторів від повного насичення до повної відсічення. Я дійсно, зверніться до вашого circiut але не може отримати очікуваний вихід схеми 220Vac.The мати додаткові circiut чи ні, щоб отримати повну потужність.

[Цитата = potetojb] по-перше, я хочу запитати, як зробити инвертор від 12 В постійного струму (мобільні батареї) виділити 240Vac.Second фазі, я хочу запитати, чому мій інвертор тільки дізнатися про 110В від 12 В постійного струму, порядку я використовував трансформатор 12В для первинних і 240 для вторинного ....[/ цитата] у вас є трансформатор 12В-> 230В, напруга, прикладена до первинної є 12-VCEsat. VCEsat є падіння напруги на ваш транзистор, коли воно замкнуто (в провідності). Розглянемо, наприклад, VCEsat = 0,5, напруга, прикладена до первинної є 12-0.5 = 11.5, на виході напруга буде (11.5/12) * 230 = 220,4 виробництва, відповідно до ваших останнє повідомлення, являє собою прямокутні імпульси, так 220.4V це значення пікового квадратних хвилі. Якщо ви вважаєте, мережі на 230 у вас є синусоїдальної напруги, які середньоквадратичне значення 230 і пікового значення 230 * 1,41 = 324.4V. Багато цифрові вольтметри немає істинного читання RMS, при використанні змінного струму вони читають пікового значення і ділимо на 1,41, так 220.4/1.41 = 156,31. У будь-якому випадку, якщо ви хочете мати правильне значення на виході вашого інвертора, меандр повинен мати такий же пік і середньоквадратичне значення синусоїдальної форми. Якщо частота вашого інвертора 50 Гц (20 мс) меандр має бути позитивним для 5мс, нуль для 5 мс, негативні для 5 мс і так далі. У додатку ви можете бачити цей тип сигналу

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back