Проблема в відношенні спалювання програми в мікроконтролер

S

shom_show

Guest
Привіт всім, я зіткнувся з проблемою при спалюванні програми в ATMEGA32A. Я намагаюся записати blinkled програми в екстремальних Burner-AVR. Повідомлення приходить, що "ATtiny 32A не знайдений, продовжити його з дозволу користувачів". Але в параметри конфігурації AVR Studio4, Atmega32 обраний. Будь ласка, відповідайте, якщо у вас є якісь уявлення про такого роду проблеми (будь-які параметри, які повинні бути змінені), і як це виправити. Чекаю всіх ваших відповідей. Sumanta [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано в 12:48 ---------- Попереднє повідомлення було в 12:31 ---- ------ [/SIZE] [/COLOR] Це буде добре, якщо ви можете написати мені. Мій e-mail ідентифікатори є - (sumanta.show @ gmail.com / [листи] show.sumanta @ rediffmail.com [/Email])

Ймовірно, ви не обрали пристрій в екстремальних програмного забезпечення Burner. Я використовую те ж саме і вона відмінно працює.

Можливо, ви не обрали пристрій в екстремальних програмного забезпечення Burner. Я використовую те ж саме і вона відмінно працює.
У мене є вибрати опцію atmega32 в екстремальних пальник-AVR. Але намагаюся написати програму в мікроконтролер він показує наступне повідомлення -> автовизначення програмістів> Знайдено USBasp на USB-порт> Включення> Харчування не вдалося> Не можу спілкуватися з цільовою чипі> Повторна спроба ще раз> Харчування при невдалому> Не можу спілкуватися з цільовою Чіп> Повторюючи попередні три> Вимкнення> Power вимкнений> ****** Цільова не вдалося *******> ******* Будь ласка, спробуйте ще раз *******> Спасибі Можна чи хто-небудь, будь ласка, вирішити цю проблему. Чекаю вашої відповіді Sumanta

Переконайтеся, що MISO, MOSI, SCK з'єднання є власними.

Дякую, я зробив з'єднань MISO, MOSI, SCK і RESET, як показано на малюнку, який я посилаю в Додатку. Будь ласка, подивіться і відповісти мені, якщо щось не так у з'єднанні. Чекаю вашої відповіді. Sumanta

Перевірте електричні з'єднання в mega32

Я думаю, VCC контакт відсутній у вашій JTAG

я думаю, що VCC контакт відсутній у вашій JTAG
Підкажіть, будь ласка, мені в деталях де VCC штифт в JTAG. Якщо він відсутній, також, чи є кошти, щоб встановити цей. Будь ласка, дайте відповідь. Sumanta

Як ви можете бачити її на контактний номер 7 в обидві діаграми Я доклав в попередньому пості так що його має бути на виводі 7 з ваших JTAG. докладніше ви можете бачити цього документа http://www.atmel.com/Images/doc2475.pdf

Ваша схема, я перевірив. Схоже, що схема не підрахунок зі схемою які я прикріпити в моєму попередньому пості. Чи є щось не так з цією схемою, як я отримав його з USB AVR PROG V2.1 платі розвитку. Що я знаходжу мою AVR розвитку платі, що немає JTAG порт, але є ISP програміст порт, де з'єднання повинно бути зроблено. Так що схему я зробив по моїй схемі. Будь ласка, дайте ваші пропозиції. Sumanta

нормально, тоді ви повинні перевірити це її, здається ви з ISP JTAG PIN 2, VCC для ISP

ОК, то ви повинні перевірити це її, здається ви з ISP JTAG PIN 2, VCC для ISP
Я зробив з'єднань, як ви рекомендували. Але все ж, що проблема є, і повідомлення показують, як я вже згадував в моєму попередньому пості. Будь ласка, вкажіть, що далі можна зробити на ній для запису програми в тому, що мікроконтролер. Чекаю вашої відповіді. Sumanta

спробуйте замінити кабель і якщо у вас є будь-який інший контролер спробує програма з таким же питанням setup.one, коли ви вказуєте ваш програміст і вашої цільової бортової мережі не підключати, але цільовий плати пов'язаний з вашим програмістом ви в змозі забезпечувати електроживлення вашої цільової платі з нашими прямі поставки не підключитися до цільової платі?

Я дав +5 вольт харчування VCC, AVCC контакт ATMEGA32A і VCC контакт ISP програміст. Решта з'єднання (MOSI, MISO, SCK, RESET) виконується відповідно до сполуками на малюнку в додатку. В даний час у мене немає іншого мікроконтролера. Будь ласка, вкажіть, якщо щось можна зробити за допомогою цього мікроконтролера. Sumanta

Може бути, ваша проблема пов'язана з програмним забезпеченням. Спробуйте використовувати http://avr8-burn-o-mat.aaabbb.de/avr8_burn_o_mat_avrdude_gui_en.html і подивитися, якщо це міняє все. Я використовую додаток в протягом дуже довгого часу з USBasp без яких-небудь проблем. Мені не вдалося знайти жодної інформації в попередньому пості про програматора ви використовуєте, який з них?

Може бути, ваша проблема пов'язана з програмним забезпеченням. Спробуйте використовувати http://avr8-burn-o-mat.aaabbb.de/avr8_burn_o_mat_avrdude_gui_en.html і подивитися, якщо це міняє все. Я використовую додаток в протягом дуже довгого часу з USBasp без яких-небудь проблем. Мені не вдалося знайти жодної інформації в попередньому пості про програматора ви використовуєте, якій це?
Це USB AVR Prog v2.1. Це продукт екстремальної електроніки та мають ISP програміст з'єднання. Я спробував з програмістом програмного забезпечення, яке ви рекомендували. Але все ж проблема залишається тим же. Будь ласка, вкажіть, якщо щось може бути зроблено. Sumanta

Ви можете розмістити посилання на розробника, яку Ви використовуєте?

Та я вже відправив свої завдання в екстремальних Форум Electronics. Я чекаю їх відповіді теж. Sumanta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back