Проблема в автошколах серво двигун від мікроконтролера штирьковий порт

Q

quris_terris

Guest
Чат з допомогою мікроконтролера 8051 і водіння автотранспортних серво зі свого порту 2 штифти.але двигун не запускається, і порт напруга 3.86 вольт.Коли я підключати двигун до джерела живлення 3V вона виконується.PLZ скажіть мені проміжної ланцюга між двигуном і PIN-порт для приводу двигуна.

Do sieci trafiło zdjęcie aparatu, który ma rzekomo trafić do iPhone'a 6. Nie wiadomo jednak, w której wersji telefonu Apple zostanie zastosowany ten moduł.

Read more...

Ви повинні використовувати транзистор водити струм двигуна ви підключіть UC Сцепляющій і транзистор може працювати в якості послідовника emiter

Ви ніколи не повинні підключити мікроконтроллер PIN (и) для пристрою, наприклад, двигун ..Ці штифти призначені для приводу буфер, іноді безпосередньо світлодіоди або CMOS / TTL воріт, але не desgned впоратися з індуктивних навантажень.
Зрештою, вони можуть "споживати" лише деякі мА поточної конфігурації в затоплення і виробляють майже нічого в конфігурації джерела ..
З того, що ви описали ви хочете водити цей двигун з одним зі своїх полюсів підключений до 0В.Це можна зробити з її іншим полюсом годують НПП або С-канального транзистора MOSFET обумовлений 8051 виведення PIN і Інвертований логіка для управління цим штирем.Очевидно, вам знадобиться пара резисторів
з'єднані між 8051 Сцепляющій база НПП 5V ..водити цю транзисторних ..
До речі, те, що в даний час вимагає ваш двигун?
Привіт,
IanP

привет

Чи можу я використовувати буфер замість транзистора, як я використовую 4 servos, скоротити ланцюг інтерфейс, якщо так, які буфера Чи можу я використовувати

Дякуємо за допомогу

Я думаю, що буфер не буде працювати, як буфер роботи з ідеєю мікроконтроллер портів необхідно використовувати транзистори "TIP131" є одним ComON автотранспортних водіння схем

привет

занадто велике спасибі за вашу допомогу, але те, що при напрузі живлення в TIP131

Я використовую його в системі автопілот так максимум напруги і може постачати лише 5 V

і моя servos тільки RC servos

спасибо

У ЗАСА може перевірити місцях
з'єднання мікроконтролера і серво .. я тільки що з такою ж проблемою то ..

привет

нарешті, ця проблема була у владі схеми, при заміні акумуляторів з високої потужності одного servos добре працювати

занадто велике спасибі за вашу допомогу

Здравствуйте.

Цитата:

8051 м з допомогою мікроконтролера і водіння автотранспортних серво зі свого порту 2 штифти.
але двигун не запускається, і порт напруга 3.86 вольт.
Коли я підключати двигун до джерела живлення 3V вона виконується.
PLZ скажіть мені проміжної ланцюга між двигуном і PIN-порт для приводу двигуна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back