Проблема, Будь ласка, допоможіть!

H

hassan1980

Guest
Два роки тому я побудував інвертор від постійної напруги в змінну від 12 до 220, використовуючи 12 * 2N3055 і я використав 4047 для Oscilator то, зараз я хочу використовувати Mosfet транзисторів замість 2N3055 яких вони IRFZ44 з Oscilator 4047, то при підключенні + в 4047 схема двох транзисторів MOSFET які вибухають, прошу вас, дайте мені знати в чому проблема? Я чекаю ваші корисні відповіді

залиште свої схеми ..... бо я вірю, що є проблеми через струму .... якщо ви розміщуєте схеми то було б легко знайти проблема ....

[Цитата = А. Ананд Срінівасан] залиште свої схеми ..... бо я вірю, що є проблеми через струму .... якщо ви розміщуєте схеми то було б легко знайти цитати проблема ....[/] Це схема:

ОУ є пошук і потоплення поточних і це те, що збитки МОП-транзисторів .... Я думаю, що використання BJT є кращою ідеєю ... може бути, ви можете використовувати ковпачок між МОП ворота і землю, але що може привести до уповільнення ваша схема дуже погано ....

[Цитата = А. Ананд Срінівасан] ОУ є пошук і потоплення поточних і це те, що збитки МОП-транзисторів .... Я думаю, що використання BJT є кращою ідеєю ... може бути, ви можете використовувати ковпачок між МОП ворота і землю, але що може привести до уповільнення ваша схема дуже погано ....[/ цитата] Dearfriend, я хочу використовувати MOSFET транзисторів у вас є схема для osciolator і водій.

зміщення МОП-транзистори, так що схема зсуву піклується струму ....

Кращим варіантом є використання MOSFET драйвер мікросхеми, або і може лм 3525 IC

і можна використовувати як lm3524 oscillater і не забудьте налаштувати мертвий час якого буде регулювати, поставивши заданих на виведенні немає. 9 з 3524

Привіт. Я зайнятий з одним проектом, а також використовуючи IRFZ44. Лаки при пошуку я добрався до цього ... Будь ласка, дайте мені знати, якщо у вас є схема, яка може керувати MOSFET без проблем. Скільки транзисторів у вас є паралельно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back