Припинення опору осцилограф

C

calculus_cuthbert

Guest
Привіт, у мене було питання про припинення опору осцилографа. Якщо припинення опору осцилографа дається як 50 Ом, це еквівалентно покласти шунт опором 50 Ом на землю на виході. Чи правильно це? Дякуємо.

Це означає, що опір дивлячись у коаксіальний роз'єм на передній панелі складає 50 Ом. Це не повний опір на зонда, якщо у вас є датчик 1:1. Це 50 Ом буде завантажувати вниз ланцюг, яку ви намагаєтеся виміряти.

Так як я можу наслідувати цей опір осцилографа припиненню у схемі моделювання? Що я спробував було припинити вихід моєї ланцюга опором 50 Ом на землю, але я вірю, що це не те, що повинно бути зроблено. чи є спосіб я можу взяти ефект цього 50ohm припинення в обліковий запис у моїй моделювання або це дійсно не має великого значення. спасибі і з нетерпінням чекаю швидкої відповіді спасибі-DK

[Цитата = претензійний] ... Це не повний опір на зонда, якщо у вас є 1:01 зонд ...[/ цитата] На жаль, 50 Ом вхід може вам не належить до звичайних зондом, то їх необхідність введення 1Mohm! Ваш 50 Ом робить практично короткий форт ваші зонди виробництва, exatly робить (непотрібних) згасання 1millon (Ом) до 50 Ом = 20 `000, те, що вам не потрібно або хочете :-(... К. [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] У моделюванні, якщо у вас є постійному струму, це еквівалент "нормальних" 50 Ом резистор Quetion це:. повинно у вас є 50 Ом Система Чи це високошвидкісний схеми Якщо, потім -?, звичайно, ви повинні мати припинення (ви повинні знати / вирішувати) що це таке (змінного або постійного припинення) і тому його імітації ... К.

Я розумію, що ви хочете, щоб імітувати ефект connceting 50 Ом осцилографа внесок у вашу схему, наприклад, на виході підсилювача. Основна ідея в тому, що це саме поводяться, як підключення 50 Ом безпосередньо до виходу. У РФ або високошвидкісне устаткування поле, результат буде мати 50 Ом внутрішній опір, теж. Так підключення осцилографа створює імпедансу і знижує вихідна напруга на 50%. Якщо вихід підсилювача не може керувати 50 відповідно 100 Ом (це означає, наприклад, 200 відповідно 100 мА при 10 В), неперевершений резистор припинення серії часто рішення. З 450 Ом, ви отримуєте наприклад, 10:01 загасання сигналу і головним чином прийнятною навантаженням.

[Цитата = dkumar] Що я спробував було припинити вихід моєї ланцюга опором 50 Ом на землю, але я вірю, що це не те, що повинно бути зроблено. чи є спосіб я можу взяти ефект цього 50ohm припинення в обліковий запис у моїй моделювання або це дійсно не має великого значення. [/QUOTE] О, це має значення! Те, що ви зробили правильно. Звичайно, ваш вихід водій повинен бути в змозі вести 50Ω навантаження.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back