Принцип роботи перемикача-Cap CMFB

W

winsonpku

Guest
Hi All:
хто може сказати мені принцип роботи перемикача-Cap CMFB.I знайшли так багато книг і статей, але я не отримав відповіді на задоволено, вони всі говорили так: Конденсатор CS використовується для зразків напруга між очікуваними вихідна напруга загальної моди і Vref, яка використовується для упередженого хвоста поточного source.the capaitor Копія використовується для отримання середнього voltages.but виході цього не достатньо, якщо я хочу знайти parameter.so конденсатори моя є наступні питання:
1) хто може сказати мені pinciples в деталях, як заряд на cpacitors є distribued та передані на буксирі годинник phase.especially постійної напруги та малого змінної напруги на конденсаторах.
2) Який зв'язок між петлями CMFB і основні AMP.in мій погляд, ці відносини можуть дати конденсаторів's параметр.
будь-яка відповідь можна тільки вітати, які-небудь книги або документи, які можуть дати ці anwsers є кращими.
PS: прикріпленого repesentative схемах включення CMFB шапці, в якій см = CS, CCM = CC.
спасибо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Кілька слів про вашу схемою, яку ви не проводиться належним чином:

1) CSH конденсатори: вони не можуть бути підключені на першому етапі виходу на другому етапі входу воріт.Якщо ви це зробите, то другий етап буде плаваючою і ніякої упередженості DC;

2) CMFB вимикачі не оформлені правильно, як добре.Ви можете звернутися до будь-якої книги, які descirbe цієї SC CMFB загальні теми.

Вперше в основному ланцюзі, КП для цілей компенсації.СПС CSH я зсуву рівня таким чином, щоб вихідний можуть пересуватися по стадіях NMOS.

По-друге, в CMFB, є Vref, який використовується для порівняння.На лівому схеми CMFB, ви побачите Vref.У правій, конденсатори, буде включено між, Vref і VCM0.VCM0 це ідеальне значення вихідної напруги загальний режим.Таким чином, вихід схеми CMFB фактично бачити поточний диференціального за рахунок різниці між (VCM0 - (V0 V0-) / 2).Пам'ятайте, що, оскільки Vref є спільним для обох диференціальних пар CMFB, в даний час немає зв'язку з Vref.

Я сподіваюся, що я чистий

Спочатку я problm згодні з you.second проблема може бути не issue.in здоровий глузд, і Vref vcmo контролюється за допомогою вимикача, але це не так важливо, коли ви аналізуєте circuit.becase см можна розглядати як джерело напруги для СКК я guess.can ви дати мені кілька книг, які описують імена SC Рубрика CMFB?
PS: схема не є drawned від мене, я отримав від схеми internet.so ....
willyboy19 пише:

Кілька слів про вашу схемою, яку ви не проводиться належним чином:1) CSH конденсатори: вони не можуть бути підключені на першому етапі виходу на другому етапі входу воріт.
Якщо ви це зробите, то другий етап буде плаваючою і ніякої упередженості DC;2) CMFB вимикачі не оформлені правильно, як добре.
Ви можете звернутися до будь-якої книги, які descirbe цієї SC CMFB загальні теми.

Перше, що натовп типовий "Дивись я знаю відповіді на ваше питання, дозвольте мені подивитися, чи можу я половина плутають вас з моїм відповіддю, щоб заманити вас повірити, що я дійсно зрозумів Боттон цього".Типовий натовп техніки.Williboy, чому ти зупинився на вказуючи помилки?Cmfb включений рівняння Cap різниця-НЕ-просто в будь-якому підручнику.Вамші, ваш поверхнева відповідь в межах досяжності будь-який середній школі Enginneer, спробуйте реально відповісти на запитання і отримати вираз для cmfb сигналу керування.Ви відмовилися від двох до навіть намагатися.

Я думаю, цей документ буде задовольняти вас: "Аналіз на комутованих конденсаторах синфазних ланцюга зворотного зв'язку ', написана Ojas Choksi.you можете знайти його в IEEE сайт

Ви можете завантажити його?
спасибо
луг пише:

Я думаю, цей документ буде задовольняти вас: "Аналіз на комутованих конденсаторах синфазних ланцюга зворотного зв'язку ', написана Ojas Choksi.you можете знайти його в IEEE сайт

U також можуть знайти пояснення в подробиці Ch12, "Аналіз та проектування аналогових інтегральних мікросхем" 4-е видання Пол Грей.

Я хотів би бачити завантаження файлу для подальшого відповіді.
Спасибо

загальний режим зворотної функції для стабільного постійного струму вихідний

winsonpku пише:Я не можу зрозуміти так clearly.let мені описати моє розуміння схеми, і ви можете виправити моя вина.

Зазвичай, схема працює на двох не overlaped clocks.we набір clk1 і CLK2

коли clk1 високий, конденсатор см conneced до vcmo і Vref.

коли CLK2 висока, потім paralled см конденсаторів і конденсаторних СКК і пов'язані значною , по-, і ворота джерела струму.

Таким чином, коли clk1 високий, заряд см см * (vcmo-Vref). Потім в цей час, що є постійним значенням напруги на затворі джерела струму (див. також outupt з CMFB).

коли CLK2 висока, то заряд на конденсаторі см буде поширюватися на см capcitor ccm.so і я не можу зрозуміти DC volatage через СКК є що?

Насправді, я не думаю, що пояснення SC CMFB це досить докладно в книзі wroten сірим.

з цієї схеми, у мене є питання: коли вихідна напруга загальної змінюється, сказав маленький крок, то це зміна передає cmfb контролю напруги через см, то контроль напруги регулюються основні схеми звернути вихідної напруги загальної тому.Цей процес супроводжується деякими кільцями.Я хотів як їй запобігти?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back