Приклади і утримуйте IC LF398

S

syee10

Guest
Привіт, Хто-небудь тут може сказати мені, як зв'язатися вибірки-зберігання IC LF398 в практичному так що я можу отримати V (вихід) сигнал, як показано в прикріпленому файлі? V (в) і V (зразок) показано в прикріпленому файлі також. Прохання надати мені простої схеми, якщо це можливо. Дані можна знайти за наступними лінками: [URL = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/95569/ETC/LF398.html] LF398 PDF, LF398 опис, LF398 радіокомпоненти, LF398 зору:: : ALLDATASHEET :::[/URL]

Кіт, з таблиці ви знаєте, що LF398 має місце, коли зразок вхід низькі? Не тримайте коли зразок вхід високою?

Ви повинні звернути ваш зразок сигналу. LF398 "тримає", коли зразок вхід низьким. Ви хочете, щоб провести, коли ваша логіка сигнал високою. Кіт.

Кіт, я думаю, зразок сигналу не повинно бути правильним. Він показує сигнал зразка, а не проведення сигналу. Насправді мені потрібно знати, як зв'язатися LF398 IC для мене, щоб отримати вихідний сигнал. Чи можете ви мені допомогти? Спасибі

Подивіться на відповідну версію [URL = "http://www.national.com/ds/LF/LF198.pdf"] дані [/URL] - першій діаграмі на стор 1. Кит.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 11:22 ---------- Попереднє повідомлення було о 11:18 --- -------</span></span>
Я думаю, ви неправильного тлумачення слова "зразок". У вашій діаграмі це дійсно означає "тримати". У LF398 дані "зразка" насправді означає "слід". Кіт.

Кіт, я вже намагаються ланцюга, як те, що ви показали мені. Але я Dun знаю, чому я не можу отримати на виході правильно. Якщо це правильно принципова схема я думаю, я спробую ще раз.

Як я вже говорив, ви повинні Звернути ваш "зразка" логічний сигнал. Кит.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 11:25 ---------- Попереднє повідомлення було о 11:23 --- -------</span></span>
До речі, де в тому, що сигнал від? Схоже, моделювання LTSpice. Кіт.

Кіт, Ok Я розумію, що ви маєте на увазі. Я постараюся це в лабораторії знову і подивимося, як. Дякуємо за вашу допомогу =)

Кіт, Ви можете пояснити мені, що дискретний вхід конфігурації на стор 5 і стор 6 в таблиці говорите?

Ах права. Здається, "логіка довіднику" штир 7 і "логічний вхід" контакт 8 частково взаємозамінними і дозволяє для встановлення тригера поріг, а також звернення зразка / утримання логіки. Перша діаграма на стор 5 показує нормальну роботу. Наступна діаграма дає можливість зворотної логіки, але ви повинні надати 2.8V до контакту 8, щоб отримати 1,4 порогу на виводі 7. На сторінці 6 Перша діаграма показує підвищеної напруги порога. Показує наступний збільшився поріг, але з перевернутою логікою. Наступні два аналогічних різні порогові значення та показано неінвертірованного і перевернута логіка. Таким чином, ви повинні бути в змозі отримати схему роботи без необхідності зовнішнього інвертора. Вам просто потрібно вибрати, чи використовувати контакт 7 або 8 для вхідного контролю, а потім встановити напругу на інший штир згідно з діаграмами. Кіт.

Кіт, Дякуємо за ваше пояснення. Я постараюся, щоб моя схема працювати завтра.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back