Придушення несучої UHF RFID

J

jancambodia

Guest
Привіт У UHF RFID 3 типів модуляції використовуються від зчитувача до теги: SSB-АСК DSB-АСК PR-АСК Для SSB носія додається, але як щодо DSB-ASK. При безперервної хвилі ASK модульований, дві бічні смуги створюються. Є носієм пригнічена таким чином, так як тільки дві бічні смуги залишаються. А як щодо PR-АСК, є також носій додається сигнал? Спасибі

Я розумію, що в EPC Class-1-2 покоління методів модуляції не перевізник або додавати або пригнічені. Причина цифрового групового сигналу не дорівнює нулю в стані спокою, простою перевізника передається в кожному з 3 методів (що, очевидно, необхідних для RFID з пасивними тегів). Хоча DSB-АСК має безперервний перевізником за визначенням, SSB-АСК і PR-АСК ефективно випромінюючих перевізником у зв'язку з характером груповий сигнал. Я точно не розумію, в чому мета вашого запитання. Значення передачі перевізник може розглядатися інакше, якщо це пов'язано або з генерації сигналу, спектральний аналіз або сигнал демодуляції. Для довідки, я додав EPC Class-1 Покоління-2 спец. додатку Н, яка дає короткий огляд методів модуляції бере участь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back